Hangi Psikolojik Bozukluğunuz Var?

Mizantropi!

554a01540f14369051137d2c.jpg

Verdiğin cevaplara göre sende mizantropi var. Mizantropi, insanlığın doğasına ve/veya eylemlerine karşı nefret beslenmesi olarak tanımlanabilir. Bir başka ifade ile mizantropi, hümanizmin zıttıdır: TAM SEN! Yani sen insanlardan nefret ediyorsun. Trafikte kaldığın zamanlarda hissettiklerini veya bir kuyrukta beklediğin zamanlarda yaşadıklarını aklına getir... Bize hak vereceksin, sen mizantropistsin!..

@mrt-06 .:F İnsanlardan nefret ediyormuşum.. Kısmen.:F @yatutarsa
Doğru gibi az elemkar değilsin. :F

@Amaoruexhyugsfjg (XanTier işte :( ) bir baksa bakalım ona da mizantropi mi çıkacak :D

tmm bende katılıyorum ama kesinlikle her olayda insanlara karşı düşmanlık beslemiyorum. :D Biraz abartı geldi bana. Zaten İstanbul gibi bir şehirde yaşayan herkes trafiğe takılır ve çileden çıkar o zaman herkeste bu mizantropik olayı var demek mümkün o zman :? :D yani pekte inanmamak lazım. :D

Seni bu paranoyaklık bitirecek buraya yazıyorum :D

Deme öyle. :(
Zaten durumdan kendim de çok rahatsızım. Şu sınavlarım öncesi baya da tavan yaptı yine. :D

Deme öyle. :(
Zaten durumdan kendim de çok rahatsızım. Şu sınavlarım öncesi baya da tavan yaptı yine. :D
öyle valla geçen yıl böyle değildin gün geçtikçe artıyor. :(

@Harunnn60 bence herkeste az veya çok var. Hele İstanbul gibi binbir türlü lanet insanın yaşadığı bir şehirde yaşayıp Mizantropik olmamak mümkün değil. :)
ya tamam ben yok demedim abartılı dedim. :D ne yani sen her girdiğin ortama, kalabalığa böyle seyler mi düşünüyorsun ? Tmm bazen bende düşünüyorum ama her zaman değil. :D

Bu arada mizantropi biraz bende de var arada -aslında arada değil baya sık- mizantropi damarım tutuyor :F

Ben ne alaka ben etrafa pozitiflik saçan insanları mutlu eden güldüren bir insanım mesela bak @yatutarsa'ın 1 ayda nasıl hayat ışığını söndürdüm pardon hayatına yeni ışıklar kattım diyecektim. :F

+1 :A @sokak sanati
Aynen ne kadar huzur dolu yaşama sevinci olan bir insanım az önce arsenik çözeltisi içtim...

öyle valla geçen yıl böyle değildin gün geçtikçe artıyor. :(

ya tamam ben yok demedim abartılı dedim. :D ne yani sen her girdiğin ortama, kalabalığa böyle seyler mi düşünüyorsun ? Tmm bazen bende düşünüyorum ama her zaman değil. :D
Ben dediğim gibi sıkı bir anti hümanistimdir. Bazen kuş tüyü gibi sakin olurum bazense turşu fıcısı gibi soğukkanlı bir nefret durumu. Özellikle o toplu taşımalar yok mu en sakin insanı bile çileden çıkarır. :) Onun dışında Kısasçılığım da malesef var. Ama ruh değişken bir yapıdadır, boşuna dememiş adam "Değişmeyen tek şey her şeyin değişmesidir" diye. Yani hiçbir insanın ruh durumu yoktur ki bütün hayatı boyunca aynı olsun. :)

@yatutarsa mix mi.ss Kıskançlıkta leveller leveller.:F

@mrt-06 120 sayfa bana elemlendikten sonra etrafa ışık saçma kelimesinin sende nasıl oturmadığını çok güzel tescilledin.:F Bana ışık saçamadığını ve hayatımı söndürdüğümü şey edeyim ayrıca.:ss

@mrt-06 120 sayfa bana elemlendikten sonra etrafa ışık saçma kelimesinin sende nasıl oturmadığını çok güzel tescilledin.:F Bana ışık saçamadığını ve hayatımı söndürdüğümü şey edeyim ayrıca.:ss
mikser deyince ölüm tehditi aldım ben de mix diyeyim dedim..

Aynen ne kadar huzur dolu yaşama sevinci olan bir insanım az önce arsenik çözeltisi içtim...
Bir benim kurbanım daha haha şeytan gibiyim. :F

O 120 sayfanın içinde mutlaka güzel günlerimiz de olmuştur. .ss