Hangi Psikolojik Bozukluğunuz Var?

Normalde böyle şeylere pek inanmazdım ama şaka maka direkt beni anlatmış, kendimi bildim bileli bir anti hümanist olarak görürdüm. Adını ilk defa duydum ama yaşasın Mizantropik dünya düzeni! :)

Screenshot_2015-05-06-19-55-50.png

@yatutarsa sen bir cevapla şu anketi sen de @sokak sanati. :D
Çok doğru çıktı sonuç gardaşım..

Verdiğin cevaplara göre sende anksiyete bozukluğu var. Sen çok fazla kafaya takan birisin; bu yüzden sürekli kendin ve sevdiklerin için kaygı duyuyorsun. Bazen de ortada hiçbir sebep yokken endişeye kapılıyorsun. Rahat bir insan değilsin, sürekli diken üstünde oturuyor gibisin. Galiba ayrıntıcılığından ileri geliyor bu. Bizce biraz rahatlayıp, endişelerini mutluluğa çevirmen gerekiyor.

Anksiyete Bozukluğu!

Verdiğin cevaplara göre sende anksiyete bozukluğu var. Sen çok fazla kafaya takan birisin; bu yüzden sürekli kendin ve sevdiklerin için kaygı duyuyorsun. Bazen de ortada hiçbir sebep yokken endişeye kapılıyorsun. Rahat bir insan değilsin, sürekli diken üstünde oturuyor gibisin. Galiba ayrıntıcılığından ileri geliyor bu. Bizce biraz rahatlayıp, endişelerini mutluluğa çevirmen gerekiyor.

Aynı ben :D

Çok doğru çıktı sonuç gardaşım..

Ee bunları ben de diyordum sana hakikatten doğru çıkmış dur birde ben test yapayım. :A

soruları genel geçer şeyler yahuu ben de yaptım bir şey bulamayınca yemeği seversin çıktı kim sevmezki ()))

zaten psikolojik rahatsızlıkların çoğu her insandan vardır. bunu aşırı olması hastalıktır. herkes zaman zaman kaygı bozukluğu, depresyon vs geçirir bazen şizofren olduğunu sanır insan bunlar dediğim gibi aşırıya kaçarsa rahatsızlık olur.

"Anksiyete Bozukluğu!

Verdiğin cevaplara göre sende anksiyete bozukluğu var. Sen çok fazla kafaya takan birisin; bu yüzden sürekli kendin ve sevdiklerin için kaygı duyuyorsun. Bazen de ortada hiçbir sebep yokken endişeye kapılıyorsun. Rahat bir insan değilsin, sürekli diken üstünde oturuyor gibisin. Galiba ayrıntıcılığından ileri geliyor bu. Bizce biraz rahatlayıp, endişelerini mutluluğa çevirmen gerekiyor."

Bana da aynısı çıktı. :F @yatutarsa

"Anksiyete Bozukluğu!

Verdiğin cevaplara göre sende anksiyete bozukluğu var. Sen çok fazla kafaya takan birisin; bu yüzden sürekli kendin ve sevdiklerin için kaygı duyuyorsun. Bazen de ortada hiçbir sebep yokken endişeye kapılıyorsun. Rahat bir insan değilsin, sürekli diken üstünde oturuyor gibisin. Galiba ayrıntıcılığından ileri geliyor bu. Bizce biraz rahatlayıp, endişelerini mutluluğa çevirmen gerekiyor."

Bana da aynısı çıktı. :F @yatutarsa
Çünkü gardaşlık bunu gerektirir...

Verdiğin cevaplara göre sende mizantropi var. Mizantropi, insanlığın doğasına ve/veya eylemlerine karşı nefret beslenmesi olarak tanımlanabilir. Bir başka ifade ile mizantropi, hümanizmin zıttıdır: TAM SEN! Yani sen insanlardan nefret ediyorsun. Trafikte kaldığın zamanlarda hissettiklerini veya bir kuyrukta beklediğin zamanlarda yaşadıklarını aklına getir... Bize hak vereceksin, sen mizantropistsin!..

Herkese aynı şeyler çıkıyor galiba. :D Ama bana çıkan tam beni anlatıyor, doğru diyebiliriz. :X

Aynısı bana çıktı. :D Demek senle aynı özellikleri taşıyormuşuz...
Ama ben tümüyle katılıyorum bu teşhise sen ne kadarını katılıyorsun? :D

Katılmadığım şey ise bence bu psikolojik bir rahatsızlık değil, ruhsal bir yaşam tarzı ya da nasıl diyeyim, dünya görüşü filandır işte. :D Sırf çoğunluğa uyulmadığı için rahatsızlık deniyorsa en büyük rahatsızım çünkü çoğunluğa uymaktansa mantığımı dinlemeyi tercih ederim. :)

Mizantropi!

554a01540f14369051137d2c.jpg

Verdiğin cevaplara göre sende mizantropi var. Mizantropi, insanlığın doğasına ve/veya eylemlerine karşı nefret beslenmesi olarak tanımlanabilir. Bir başka ifade ile mizantropi, hümanizmin zıttıdır: TAM SEN! Yani sen insanlardan nefret ediyorsun. Trafikte kaldığın zamanlarda hissettiklerini veya bir kuyrukta beklediğin zamanlarda yaşadıklarını aklına getir... Bize hak vereceksin, sen mizantropistsin!..

@mrt-06 .:F İnsanlardan nefret ediyormuşum.. Kısmen.:F @yatutarsa

Ama ben tümüyle katılıyorum bu teşhise sen ne kadarını katılıyorsun? :D

Katılmadığım şey ise bence bu psikolojik bir rahatsızlık değil, ruhsal bir yaşam tarzı ya da nasıl diyeyim, dünya görüşü filandır işte. :D Sırf çoğunluğa uyulmadığı için rahatsızlık deniyorsa en büyük rahatsızım çünkü çoğunluğa uymaktansa mantığımı dinlemeyi tercih ederim. :)
tmm bende katılıyorum ama kesinlikle her olayda insanlara karşı düşmanlık beslemiyorum. :D Biraz abartı geldi bana. Zaten İstanbul gibi bir şehirde yaşayan herkes trafiğe takılır ve çileden çıkar o zaman herkeste bu mizantropik olayı var demek mümkün o zman :? :D yani pekte inanmamak lazım. :D

Anksiyete mi ne o. :D
Zaten rahatsız ve biraz paranoyak olduğumu beni tanıyan herkes az çok bilir. :D
Seni bu paranoyaklık bitirecek buraya yazıyorum :D