Türk Dizileri Şili'yi Birbirine Kattı

o benim yorumumdur bu haber yani burda açılan konuları bizler yazmıyoruzki matbamızdan
çıkmış haberleri kopyaya girmeden düzenleyip sunuyoruz bu haberin içeriğinde yazanlar beni hiç bağlamaz iyi yada kötü yazsın sonucta ben yazmadım bunları bizlerde gördüğümüzü koyuyoruz buraya kendimizden birşey katmıyoruzki açtığın haberlere zaten kendinden birşey katamazsın aa sonra yorum kısmına düşünceni belirtirsin o ayrı birşey 🙂🙂🙂
Konu baştan aşağı emre'nin pardon senin yorumun olmuş :A

Konu baştan aşağı emre'nin pardon senin yorumun olmuş :A
reyting tablosu paylaştı sürgünümler ve aynısı konuda yazıyordu yanı konuda bir yanlıslık yok benim açtığım konularda yanlış uydurma şeyler olmaz önemli olanda o zaten başka söyleyecek birley gerek yok doğru olduktan sonra hebr

3 olmus) bakalim 1 cilige otuacakmi Binbirgece ve FGSN gibi)
2.ile reytingleri aynı ama sizi 3.olması mutlu ediyorsa öyle olsun :A

reyting tablosu paylaştı sürgünümler ve aynısı konuda yazıyordu yanı konuda bir yanlıslık yok benim açtığım konularda yanlış uydurma şeyler olmaz önemli olanda o zaten başka söyleyecek birley gerek yok doğru olduktan sonra hebr
Ben reytingleri yalan vermişsin demiyorum ki konu baştan aşağı emre'nin yorumu keşke bunu reyting&tv köşe yazıları bölümüne açsaydın ayrıca tweet sayıları ile dalga geçip ergen diye aşağlayan sizler şimdi reytinglerde 10.olmuş diziyi tweet sayısı fazla diye en çok izlenen dizi gibi göstermeye çalışmışsınız onu diyorum ben :)

@Çiğdem- tbrikleru marım editör olursun istediğin gibi:) rakamları baz alarak son drece tarafsız bir konu açmışsın:)

bu arada konudan xemrexxx kokusu almayı anlamadım:) google ve google translate kullanmayı bilen herkes böyle konular açabilir zaten isteyene kaynağımı da söylüğyorum:) my nin rusya reytingini haber yaptıktan 2 gün sonra @Forumdash çalıkuşunun rusya reytinglereinden bahsetmeye başladı 2 günde rusça öğrendiğini düşünmüyor herhalde kimse:)

bir de xemrexxx hiçbir zaman tweet sayıları ile dalga geçmez tweet atan kişi sayısınıu eleştirir:) herkes şu anda survivor ya da aşk yeniden de olduğu gibi 30 bin küsür tweet atanı olsun bişi demeyelim :D
my nin damga vurmasına da seevindim zaten hep yaptığı iş :) bu arada ufak bir bilgi şilide reyting listesi mega tv ye ait en az 6 program oluyor 8e ka çıkıyor bazen:) my dışında mega tv de yayınlanmayıp da düzenli şekilde listeye girebilen yok ne aşk -ı memnu ne öbgz ne kuzey güney ne karagül giremedi,giremiyor ilkk 10a düzenli şekilde:D my zati türkiyede olduğu gibi orada da en çok hbaer olan dizi filiz ahmetten ; nur-selma dostluğuna ka her şeyi haber oluyor.:) orada da en çok kazanan ve kazandıran dizi yoksa bölüm başına binbir gecenin 6 katı ücrete satılmazdı:))
@Aserat @MelankoliK @yatutarsa @cookies @gizem ak