Gezici Oyuncuyu, Diriliş Ertuğrul'dan Kovdular!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
29162680.jpg

Her çarşamba TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinden şok bir haber geldi!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Kayı obasının şifacısı Akçakoca rolünü oynayan Hamit Demir, bazı sanatçıların Gezi vandallığı sırasında ölen Berkin Elvan için yaptığı "Hayatı Durdur" isimli videoda yer alması nedeniyle yapımcı tarafından anlaşması tek taraflı feshedildi.

Hamit Demir bu olaydan sonra sosyal medyada açıklama yaptı.

İşte O Açıklama!

1d6f6cdb-59f3-e411-89b7-14feb5cc13c9.jpg

gezicilere büyük şok. adam da haysiyet olur hem bu kadar gezici ol sonra en hulogg dizide oynar. Allahım ne günlere kaldık)))

muhteşem de oynayıp sonra dindarlık yada milliyetçilik yapan biri gibi adamın bu dizide oynaması komedi ötesi.. madem bu kadar hükümete karşısın kardeşim hükümetin dizisinde niye oynarsın

Trt işte ne beklersinki hiç birşeye tahamüllerü yok. (Geçmiş olsun )

Dizinin başrolü zaten en büyük gezicilerden değil mi? @beyazsoy O zaman Engin'i neden başrol yaptılar. :)
gezici değil, kayinvaldesi nin annesi akil adamdı hükümetle arası her daim iyi (rasim ozanın kankisi) sanatçıların geziye katılmasına bakma mahalle baskısından çoğu katıldı. murat boz ağladı bu baskıdan dolayı)))

trt bundan sonra daha sözünün eri oyuncularla çalışmalı . )))

Helal olsun Diriliş Ertuğrulu pek sevmezdim şimdi sevmeye başladım açıyorum şimdi seyredicem Dirilişi :D Sen mutlu kalmaya devam et hadi başka kapıya :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy