Kim oynuyor oyunculardan bir haberimEyv
Forumda sevdiğim çok herkese diziyi alıştırsam ooo![]()
Kim oynuyor oyunculardan bir haberimEyv
Forumda sevdiğim çok herkese diziyi alıştırsam ooo![]()
İlker Kaleli , Burçin Terzioğlu ve usta süper isimlerKim oynuyor oyunculardan bir haberim![]()
Şifreli olan Samanyolu hd )))Samanyolu bizde sifresiz 🙂
Kiraz mevsimi iyidir beraber yorumlasırızHaber kanallari genelde. Bu sezon tek bana hicran de te bskacaktim kanal d yayından kaldırdı. Senaryoyu bozmazlarsa kiraz mevsimine bakarım diyeceğim o kadar .
Samanyolu hd yi izleyecek kimse yok ki. Kanali genel olarak aşırı fakir gurup izliyor. Onlarda da hd alici yok. Kanallara hd kanal maliyeti sadee uydu masrafı 40-50 bin dolar. Samanyolu bu paraya 5 bölümlük günlük dizi çekiyor. Onların şifreli olması normalHepsini geçtim samanyolu ne iş.
Bende onu diyiyorum samanyolu neden yaptı izleyici yok bir şey yokSamanyolu hd yi izleyecek kimse yok ki. Kanali genel olarak aşırı fakir gurup izliyor. Onlarda da hd alici yok. Kanallara hd kanal maliyeti sadee uydu masrafı 40-50 bin dolar. Samanyolu bu paraya 5 bölümlük günlük dizi çekiyor. Onların şifreli olması normal
Dedim ya para için kimse izlemiyecekse boşuna kanal açıp para vermenin mantığı ne. Kanali dsmarta satar kâra gecerim.Bende onu diyiyorum samanyolu neden yaptı izleyici yok bir şey yokkendini büyük kanal sayıyor demekki.
sana da gün doğdu[HASHTAG]#KanalDveStarilistedensiliyoruz[/HASHTAG] bende destek olayım bari.![]()
keşke kanal de olsasamanyolu hd yayın tekrar şifresiz olmus
dsmarttan dolayı acmiyorlar. dsmart para verenler itiraz ediyorkeşke kanal de olsa
hımm anladım😉 haklılardsmarttan dolayı acmiyorlar. dsmart para verenler itiraz ediyor
Geç bile kalındı, diğer kanallardan da aynı şeyi bekliyoruz. Sanırsam olmadı daha.samanyolu hd yayın tekrar şifresiz olmus