Under the Dome 3.Sezon Trailer Yayınlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
under-the-dome-ne-zaman.jpg

25 Haziran’da 3.sezonuyla ekranlara geri dönecek Under the Dome dizisinden ilk trailer yayınlandı. Chester’s Mill adlı kasabanın üstünde nedeni bilinmeyen bir şekilde ve aniden bir kubbe oluşmasını konu edinen dizi CBS kanalında 3.sezona merhaba diyecek.

Dizinin yeni sezonu yine 13 bölüm olarak planlandığını hatırlatalım.

Sebepsiz yere fragmanı açıp izledim. Birde ne göreyim, bizim bacanak Hank Schrader varmış dizide. Breaking Bad'den beri kendisini ilk defa görüyorum. :) @OzaN

Daha Breaking Bad devam ederken vardı bu dizide. :):)
Böylece bilim kurgu dizilerine mesafeli olduğum bir kez daha net bir şekilde anlaşıldı. Kendisini özlemiştim gördüğüm iyi oldu. Breaking Bad'den birisini görünce sanki yakın bir akrabamı görmüşüm gibi hissediyorum. :)

Breaking Bad gibi bir dizide oynarken nasıl bu dizide de oynadı anlam veremiyorum gerçekten. 😕
Bilim kurgu dizileri izleniyor Amerika'da belki çok tutan diziler gibi kült olacağını düşünmüştür. Nerden bilebilirdi ki. Farklı projelerde yer alan oyuncuları seviyorum ben. Kleptomani hastası eşi Marie de Masters of Sex'te karşımıza çıkmıştı. :)

Son düzenleme:
Kötüleyecektim ama fragmanı izledikten sonra şöyle bi yumuşadım.Özlemişiz [emoji7]

Kötüleyecektim ama fragmanı izledikten sonra şöyle bi yumuşadım.Özlemişiz [emoji7]
julia yı gösterseydiler bende yumuşayacaktımda nasıl bir fragman yapmışlar pezolar!, julia ya denk gelen kareler son hızla geçiyor bir bakamadık doya doya :))
marg helgenberg teyzemiz diziye yeni mi katılmış @Harunnn60 ?