hayırr banada öyle diyen bazıları için söyledim vadikızı için değil🙂yani sadece ona demiyorsun))
hayırr banada öyle diyen bazıları için söyledim vadikızı için değil🙂yani sadece ona demiyorsun))
Kara para aşk sihirli annem karışımı bir diziEh pek anlayamasamda güzel olmuş. ama afiş yok ?
Biraz görsel şeyler olsa iyi olurdu. Jenerik bile yok.Kara para aşk sihirli annem karışımı bir dizi
canım beğenmiyorsunda beğenmiyorsun diyorum yani olmayan birşeyibanada birşeyi beğenmiyorsun diyorlar oyüzen boş ver öyle diyenleri cnm kör gözlerle herşeye hayran kalmak çok daha kötü bence
ben olmayan yapmadığın birşeye demiyorum canım olan ve yaptığın
ne yapalım bizler böyleyiz önünüze geleni begenek mi)))canım beğenmiyorsunda beğenmiyorsun diyorum yani olmayan birşeyi
demiyorum öyle değilmi beğenmiyorsun beğenmeye bilirsin benim buna birşey
dediğim yok istediğini beğen istediğini beğenme 😉😉
üstelik tek ben değilim bunu diyen bana demedin biliyorum da
düşüncemi söyleyyim deidm🙂🙂
ben olmayan yapmadığın birşeye demiyorum canım olan ve yaptığın
şeye diyorum herşeyi beğenmiyorsun yalanmı söylüyorum ben beğendiklerin
vardır eminim ama genelde beğenmiyosun bunu ben deyince neden böyle
oluyor anlamıyorum diyen sadece bende değilim bunu öyle değilmi🙂🙂
bu arada senaryo güzel olmuş beğendim takip edeceğim
inşallah😉
🙂ben her önünüze geleni beğenin dedimmi öyle bir yorumumune yapalım bizler böyleyiz önünüze geleni begenek mi)))
bizden kaynaklanmıyor vallahi beğeni esiğimiz yüksek)))🙂ben her önünüze geleni beğenin dedimmi öyle bir yorumumu
okudunuzmu benim tabii ki her önünüze geleni beğenmeyeceksiniz
ya genellikle beğenmiyorsun onu dedim ben
lütfen beni yanlış anlamayın😉
valla bilmem ben ne zaman senin yorumu görsem beğenmiyorbizden kaynaklanmıyor vallahi beğeni esiğimiz yüksek)))
İnsan bu sayfada beğendine rastlamadım demez ilk sayfaya bak beğenmiş miyim beğenmemiş miyim. bizler güzeli beğeniyoruz işte böyle bir kusurumuz varvalla bilmem ben ne zaman senin yorumu görsem beğenmiyor
oluyorsun sanırım beğendiğine denk gelmedim ben
rastlasam rasladım derim olmayan birşeye olmuş diyememİnsan bu sayfada beğendine rastlamadım demez ilk sayfaya bak beğenmiş miyim beğenmemiş miyim. bizler güzeli beğeniyoruz işte böyle bir kusurumuz var
bu sayfanın başını okumadan mesaj yazmışın bu konunun açılma nedeni (etiketleme) bu hikayeyi beğenmem . keşke ne yazildigina bakmadan yorum yazmasan))) demek diğer sayfalarada böyle üstün koru bakiyon ondan benim hep olumsuz mesajlarımı göruyon )))rastlasam rasladım derim olmayan birşeye olmuş diyemem
değilmi raslamadım ki raslamadım dedim ne kusuru olurmu öyle şey
illa herşeyi beğenmek zorunda değilsin ki tabii beğenmediklerinde olacak
ben genel anlamda dedim yoksa eminim beğendiklerin sevdiklerin vardır😉
yok ya bakıyorum tabii ki ama dikkat etmiyorum sanırım yoksabu sayfanın başını okumadan mesaj yazmışın bu konunun açılma nedeni (etiketleme) bu hikayeyi beğenmem . keşke ne yazildigina bakmadan yorum yazmasan))) demek diğer sayfalarada böyle üstün koru bakiyon ondan benim hep olumsuz mesajlarımı göruyon )))