Meryem Uzerli Haftanın Kadını Seçildi

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre ve Okan Yalabık gibi isimlerin bulunduğu Muhteşem Yüzyıl dizisi geçtiğimiz hafta Macaristan'da 2.sezon finalini yaptı. Hürrem karakterinin zafer yürüyüşü ile yıldızlaştığı bölüm Meryem Uzerli'yi da haftanın kadını seçtirdi. Oyuncu haftanın kadını seçilirken, Hürrem karakteri üzerine kurulu son sahnelerdeki reyting artışına da dikkat çekildi.
11126243_10206810498964861_835107036_n.jpg

@Aserat @gizem ak @destere @cookies @sokak sanati @Bully @mrt-06

Son düzenleme:
Meryem konusu acıyorsun ya, o yjzden sordum.Face'den sena haber mi atıyor köftehor:F

Başarılar editörlükte:)
o yokken butür konuların güncel haberlerini açan yokki gördükçe açıyorum bende bana haber olsun yanı birsürü haber boşta kaldı:A

Bu haberleri emre'mi açtırıyo sana :F
Tebrikler Meryem'e. :)

@Çiğdem- de son iki gündür gözle görülür bir atak yapıyor nedense. :A
Meryem konusu acıyorsun ya, o yjzden sordum.Face'den sena haber mi atıyor köftehor:F

Başarılar editörlükte:)
Meryemime yakışır :love1:
@xemrexxx in yerini güzel doldurmaya çalışıyorsun kız @Çiğdem- :) 😉
sultanım her şeyin en iyisini hakediyor :oley: çiğdem dei mana gelmiş bu arada my fırtına gibi esmeye devam ediyor macaristandda 29* nisanda yeni sezon başladı geçen hafta en çok izlenen programlar listesine girdi yine :) kurt seyit şura ve asi nin kaldırışından sonra kuzey güneye dönmeleri iyi olmuş en azından listeye giriyor:D bilmiyenler için szulejman oluyor my :F @gizem ak @yatutarsa @mrt-06
20150511top-20-teljes-lakossag.jpg