Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Dün gece epey uzun bir aradan sonra ustayla beraber yine operasyona katıldım birçok çatışmadan alnımızın akıyla çıktık, operasyonda memati de vardı ,konuşmalarıyla hareketleriyle hepimizi çok güldürdü :D
Sen mi operasyona katildin :)))))

Bu reytingler asla yükselmeyecek ümidim tamamen bitti bundan öte ne yapacaklar daha

Bu reytingler asla yükselmeyecek ümidim tamamen bitti bundan öte ne yapacaklar daha
aga biz öncedende söyledik vadiyi suçlamak doğru değil sistem arızalı diye dediğin gibi yükselme falan olmayacak böyle devam edecek bunca verilen emeğe yazık oluyor cidden

Dün gece epey uzun bir aradan sonra ustayla beraber yine operasyona katıldım birçok çatışmadan alnımızın akıyla çıktık, operasyonda memati de vardı ,konuşmalarıyla hareketleriyle hepimizi çok güldürdü :D
Aga rüyanda ne gördün hayırdır ne yaptınız :D Biz Cahitle Mematiyle Abdülheyle Polatın emirini yapıyorduk. Usb yi almaya yolladı ölüm kalım meselesi falan sonra ben salak Poyrazın adamlarına kaptırdım usb yi sonra takip falan aklımı kullanarak gittim aldım usb yi. Cahitler falan arkada kaldı beni bir peşliyorlar görecen :F Bende izimi kaybettirdim aldım uçağı gittim Polatın ofisine o eski ofisi bilirsin. Bir baktım arkadan Poyrazın adamlarının helikopteri geliyor Polat abi koştu geldi yanıma sağolsun bana keleşi verdi kendisi sniper aldı ben vurarken o da uçağı düşürdü :D Sonra ofisine giriyorduk tam konuşacak ki annem uyandırdı :T

Bazı xemre kölesi utanmazlar bu konuya yorum yapmaya devam eder sizde cevap verirseniz ben bi daha bu konuya girmeyecegim

Yok aga bizim emeklerimizle buralara gelen konuları kirletmesin

Yok aga bizim emeklerimizle buralara gelen konuları kirletmesin

Agalar bugün secim kâğıtlarını aldık mühürü nasıl basacaktik link atsaniza ya şimdi boşa gitmesin oyumuz kime verecegimiz belli aksi düşünülemez :D

---Tapatalk---

agalar vadinin gidişi sizce ne? önümüzdeki sezonun konsepti ne olur, şu an ki durumda ben hiç tahmin edemiyorum

Agalar bugün secim kâğıtlarını aldık mühürü nasıl basacaktik link atsaniza ya şimdi boşa gitmesin oyumuz kime verecegimiz belli aksi düşünülemez :D

---Tapatalk---
mühürü alıp tam ortasına basıcan parti ambleminin üstüne alem adamsın ya :D

üsturuplu kaydırırsan oyun boşa gitmez ama tabi nereye bastığın belli olmaz ise boşa atmış olursun :X
Tamam ağa sagolasin bak aklima ne geldi cocukken ele sürme gibi birşey surerlerdi bende ne isterdim be bende oy kullanayim bana da sursunler diye şimdi yas kemale erdi kullanıyoruz :D

---Tapatalk---

Tamam ağa sagolasin bak aklima ne geldi cocukken ele sürme gibi birşey surerlerdi bende ne isterdim be bende oy kullanayim bana da sursunler diye şimdi yas kemale erdi kullanıyoruz :D

---Tapatalk---
tabi anlıyorum heyecanlısın aga şimdiden hayırlı olsun senin içinde üzgünüm artık o boyayı kaldırdılar

Dünkü bölüme bir daha baktım çatışma sahnelerinde gerçekten düzelme var bu açık şekilde belli oluyor. Ancak ölenlerin hepsinin basit şekilde ölmesi bana amatörce geldi. Bazı olayları da bir türlü anlamadım mesela @vadikızı ablanın da dediği gibi yusuf ne yapmaya çalışıyor, bu bilgileri nasıl bilip de armegeddonun karargahını basıyor sonuçta babasının bile bilmediği yerler. Acaba yusuf devlet görevlisi mi? Diye içimden geçiriyorum sonuçta her şeyi ile polata benzeyecekse o yönü de benzesin de tam olsun. Birde sezon başından beri beklediğimiz koskoca konsey 5 dakikada mefta oldu :) müce majeste öldü armegeddon küçük düşürüldü, o kadar insan öldü vesayre uzatilabiriz listeyi ama bu dizi seneye nasıl devam edecek? Geriye konu falan kalmadı 😕

Bence bütün bunlar eskiye dönüş için yapılıyor. Önce yusufu polat gibi yaratmaları, sonra karaca ahmetin ölümü, polat tilki karşılaşması, konseyin kurulması ve yıkılmak üzere olması hep eskiye üzenti olmuş ama güzelde olmuş :) eğer senaristlerin niyeti eskiye dönmek ise sezon finaline doğru hakkı, fehmi, bir türlü ölmeyen mete, akif, yusuf, tapınakçıların görünen yüzü algis ve martin kesinlikle öldürülmeli. Herkes polat kazandı derken son sahnede 7 kişiden oluşan gizemli bir konsey toplantısı ve akabinde gerçek bir yüce majeste çıksın al o zaman geriye dönüşün kralı :) @-KADİR-