Bu Yaz Hangi Dizileri İzleyeceksiniz?

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,897
Puanı
205
Bu yaz ekranda 18 dizi başlayacak. Peki ya siz bunlardan hangisi veya hangilerini izleyeceksiniz?
İşte başlayacak diziler ->
- Beş Kardeş - Kanal D
-Ayrılsak Da Beraberiz - TV8
- O Aşk Benim - Fox TV
- Çilek Kokusu - Star TV
- Güneş'in Kızları - Kanal D
- Mutluluk - Fox TV
- Unutamadım - Star TV
- Kalbim Ege'de Kaldı - Kanal D
- Küçük Tatlı Yalancılar - Star TV
- Aşk Kapıda - Show TV
- Fabrika Kızı - Show TV
- Kırgın Çiçekler - ATV
-Ya Tutarsa? - Show TV
- Umudunu Kaybetme - Kanal D
- Kiralık Aşk - Star TV
- Ne Münasebet - Show TV
- Düş Bahçeleri - Star TV
- Aşk Zamanı - ATV

Güneşin Kızları ve Ya Tutarsa'yı izlemeyi düşünüyorum şimdilik. Kalbim Ege'de Kaldı'nın kadrosu güzel olursa ona da bakabilirim belki. :)

Yine de geçen yazın aksine bana hitap eden pek fazla dizi yok gibi. :(

Son düzenleme:
Güneşin Kızları kesin gibi. 1-2 dizi daha izleyebilirim ama tam kadroları görmek lazım. :)

Güneşin Kızları ve Kalbim Ege'de Kaldı'yı izlemeyi düşünüyorum. :)

Listenin cogu romantik komedi. :))))) Ben zamanında demiştim zaman romantik komedi dizileri zamanı entirakali diziler bitiyor arttik. Sonra forumda kiraz mevsimi sürekli düşer diyorlardı bir bana @Billy Kane destek vermisti. sonra Aşk yeniden de tutunca hem yapımcılar hemde forumdaki üyeler anladı sonunda :)))))))

Umarım Kalbim Ege'de Kaldı'nın oyuncu kadrosu güzel olur. Yönetmen tercihinin yerinde olduğunu da belirteyim. :)
O dizi de aklımın bir köşesinde. :) Eray Koçak iyidir, Güzel Köylü'yü bırakmış Kalbim Ege'de kaldı için.

Geçen yaz 3 dizim vardı beğenerek izlediğim. Bu yaz da boş kalmayız umarım. :)

O dizi de aklımın bir köşesinde. :) Eray Koçak iyidir, Güzel Köylü'yü bırakmış Kalbim Ege'de kaldı için.

Geçen yaz 3 dizim vardı beğenerek izlediğim. Bu yaz da boş kalmayız umarım. :)
Sen çok seveceksin, birinci yönetmen Ömer Uğur geldi. Daha önce Geniş Aile ve Bonu Bükkükler'i çekmişti. :)

Sen çok seveceksin, birinci yönetmen Ömer Uğur geldi. Daha önce Geniş Aile ve Bonu Bükkükler'i çekmişti. :)
Oo süpermiş cidden. :D

Geniş Aile'yi izlemedim ben ama 7 bölüm süren Boynu Bükükler'i çok sevmiştim. :(

İnşallah başarılı olur bu sefer Ömer Uğur. :)

sadece 1 dzi izlemeyi düşünüyorum @destere nin pll dizisinin türk versiyonuna küçük tatlı kaçıklara bakıcam orjinaline hep bakmak istemiş fırsatı bulamamıştım türk versiyonu iyi olursa izleyebilirim🙂🙂🙂