Da Vinci's Demons 3. Sezon Başlangıç Tarihi Açıklandı!

destere

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
41,326
Puanı
1,059
Da-Vinci-s-Demons-cast-da-vincis-demons-35830610-500-333.jpg

Starz'ın sevilen dizisi Da Vinci's Demons'ın üçüncü sezonunun başlangıç tarihi açıklandı!

Tarihi ve fantastik dizinin 3. sezonu yapılan açıklamaya göre 12 Haziran 2015'te başlayacak...

@Forumdash @xemrexxx @yatutarsa @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm ve tüm vinci hayranlarına duyrulur :))

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dikkatimi çekmişti bu dizi,bakmışmıydım ilk bölümüne (b)
galiba umduğumu bulamamıştım,hatırlayamadım :)

Sana kucak dolusu tebriklerimi yolluyorum @destere :)))
teşekürler :) konuyu ilk forumcanlar duysun diye abd ile direk dirsek temasına geçtim :) yarım saattir kırmızı telefonla konuşuyoruz obamayla :)
zaten sen genelde hep ilk bölümlere bakıyorsun ikinci bölüm bir türlü gelmiyor :)) bununda ilk bölümüne bakmışsındır bir ara sonra unutmuşsundur :)

@destere tag'a yazdığın güldürdü. :)

Yayın tarihi için inşallah o zamanda başlar diyelim. :)

Son olarak bu resmi çok aradın mı? :)

Zaten biliyorduk.:F @destere
@sürgünüm ile konuşmuştuk hatta kısa kısa yabancı dizi konusunda.:A Ama resmi açıklamamı ne gelmemiş onu bekliyordu...
olay dedikodu aşamasında kalmasın istedim :) ciddi ciddi açalım rahatlayalım onların resmi açıklama yapacağı yok belki bu şekilde durumu resmileştirirler :)

hahahha ayy sen konu falan açma @destere yine banlanıcaksın:F
ama emeğime değdi yani gürbüz bir konum oldu:) ayda bir tane böyle konu yapsam sıcağı sıcağına iyi gider :))

@destere tag'a yazdığın güldürdü. :)

Yayın tarihi için inşallah o zamanda başlar diyelim. :)

Son olarak bu resmi çok aradın mı? :)
o tag olayını nerden çıkarmışlar eskiden öyle bir şey yoktu, @OzaN ın işleri? tag a bişey yazmadan konu açılmıyormuş onuda bir şekilde hallettikte neyseki başardık sonunda :)

@destere sen hep haber ac emi [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] "Fantazik ve Sevişgen"

Şaka dediğimi sanma kısa ve öz olmuş.2 saat gereksiz bilgilerden kurtulmuş haber:X

Habere ayrıca sevindim.Yorum sayfası daha da şahlanacak[emoji16]

@destere sen hep haber ac emi [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] "Fantazik ve Sevişgen"

Şaka dediğimi sanma kısa ve öz olmuş.2 saat gereksiz bilgilerden kurtulmuş haber:X

Habere ayrıca sevindim.Yorum sayfası daha da şahlanacak[emoji16]
biraz özgün olsun istedim :) ama şu lafa başlarken yazdığım ''milyonların kalbinde taht kuran'' lafı çok kullanılmış klasik yağlama yıkama cümlesi gibi duruyor:) onu bir türlü özgün hale getiremedim :)))