İşte Benim Stilim'in Bu Haftaki Konuk Jürisi Belli Oldu! | 1 Mayıs 2015

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı İşte Benim Stilim'in bu haftaki konuk jürisi belli oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert ve Uğurkan Erez'in bulunduğu programa bu hafta şarkıcı Mahmut Tuncer konuk olacak.

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi cuma günü saat 22.15'de Tv8'de!

Bu program eskisi gibi artık iyi reyting alamıyor havası çabuk söndü.

Bu program eskisi gibi artık iyi reyting alamıyor havası çabuk söndü.
Programın izlenmesi yarışmacılar ile alakalı. Mesela ilk sezon yarışmacılar kendileri, tartışmaları, stilleri falan herşey çok ilgi görüyordu. 2. sezondan itibaren tartışmalar daha öne çıktı, yarışmacılar ve stil ise geri planda kalmaya başladı. Bu 3. sezonda tarz ve stil neredeyse yok gibi. Programda yarışmacılar sadece özel tartışmaları ile ilgili konuşuyor, giyindikleri ile ilgili yorumları araya çok az sıkıştırıyorlar o kadar. :D
3-3.5 saatlık program tartışmalar ile geçtiği için reytingleri de normal olarak düşüyor.

Programın izlenmesi yarışmacılar ile alakalı. Mesela ilk sezon yarışmacılar kendileri, tartışmaları, stilleri falan herşey çok ilgi görüyordu. 2. sezondan itibaren tartışmalar daha öne çıktı, yarışmacılar ve stil ise geri planda kalmaya başladı. Bu 3. sezonda tarz ve stil neredeyse yok gibi. Programda yarışmacılar sadece özel tartışmaları ile ilgili konuşuyor, giyindikleri ile ilgili yorumları araya çok az sıkıştırıyorlar o kadar. :D
3-3.5 saatlık program tartışmalar ile geçtiği için reytingleri de normal olarak düşüyor.
Şilan stiliyle konuşturuyor. :bhr:

Şilan stiliyle konuşturuyor. :bhr:
Şilan kendini cool ve tartışmalardan uzak gibi görünüm kazandırıyor. Ama bu hafta tartışmalara doğru gitmeye başladı. Zaten onun sakin sessiz olmadığı belli, sadece böyle görünmek istiyor. :X Tarz olarak bu sezona göre iyi ama genel olarak ortalama. Çünkü çok bilindik ve aynı şeyler giyiniyor. :D

Sima son 2 haftadır tarz olarak ciddi yükselişte. Jüriler de çok beğeniyor. :Z