Halit Ergenç'e Büyük Şok!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
thumbnail_1425997601.jpg

Halit Ergenç'in Azerbaycan Cumhuriyeti'nin ilk başbakanı Fatali Khan Khoyski'yi canlandırdığı Ali ve Nino filmi, sponsorlardan biri çekildiği için çekimleri durduruldu.

Yapımcılığını Kris Thykier’in üstlendiği, Kurban Said’in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan, oyuncu kadrosunda, Adam Bakri, Maria Valverde, Mandy Patinkin ve Numan Acar'ın da yer aldığı filmin İngiliz yönetmeni Asif Kapadia, çekimleri devam ettiremeyeceğini açıkladı.

Film, Müslüman Ali Khan ve Hıristiyan Nino Kipiani'nin Bakü’de 20. yüzyılın başlarında yaşadıkları aşkı konu alıyor.

Allahım her gün mü muhteşem den bir uğursuzluk haberi gelir. halitin gitti mi paraları yani daha çok boşta kalacak demek)))

thumbnail_1425997601.jpg

Halit Ergenç'in Azerbaycan Cumhuriyeti'nin ilk başbakanı Fatali Khan Khoyski'yi canlandırdığı Ali ve Nino filmi, sponsorlardan biri çekildiği için çekimleri durduruldu.

Yapımcılığını Kris Thykier’in üstlendiği, Kurban Said’in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan, oyuncu kadrosunda, Adam Bakri, Maria Valverde, Mandy Patinkin ve Numan Acar'ın da yer aldığı filmin İngiliz yönetmeni Asif Kapadia, çekimleri devam ettiremeyeceğini açıkladı.

Film, Müslüman Ali Khan ve Hıristiyan Nino Kipiani'nin Bakü’de 20. yüzyılın başlarında yaşadıkları aşkı konu alıyor.
sürgünüm başlığı yanlış atmışım. muhtemesem yüzyıl laneti hız kesmiyor olmalıydı))))

o dizide oynayan herkes battı arkadaş ne uğursuz diziymiş hepsinin kariyeri dip yapıyor :kiki:

Geçmiş olsun, kötü ve talihsiz bir durum gerçekten de.

Son düzenleme:
kız @Çiğdem- nazar değdirdin adama ::)) neye umarım sorun çözülür azeriler son zamanlarda bu tarz tarihi filmlere önem veriyorlar :)

Kaldı ki Halit Ergenç'i defalarca sevdiğimi dile getirdim, niye düşmanlık yapayım? (b)

Konunun metininde tek bir olumsuz kelime yok. :) (Hiçbir konumda bulamazsınız)

Bu konuya aynı hassayiyetle yaklaşmanızı ben şahsen diğer konularda da bekliyorum. :)

Bu haber yüzünden mi forumdan ayrı kalıyor anlamadım ki. Kimse benim yüzümden forumdan ayrı falan kalmasın, geri dönecekse ben haberi sildirmeye hazırım kendisine iletin pls. :) @Bully @Harunnn60 @ABAY_06

Bu haber yüzünden mi forumdan ayrı kalıyor anlamadım ki. Kimse benim yüzümden forumdan ayrı falan kalmasın, geri dönecekse ben haberi sildirmeye hazırım kendisine iletin pls. :) @Bully @Harunnn60 @ABAY_06
Gitmek isteyen gider kalan kalır salla gitsin herkes bir triplere girmiş anlamadımki çocuk gibi artık umursamıyorum bunları bence sende umursama