Meryem Uzerli Ortalığı Birbirine Kattı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,294
Puanı
1,061
meryem-uzerli.jpg

Elidor'un reklam çekimi için Türkiye'ye gelen Türk kökenli oyuncu Meryem Uzerli, setteki davranışlarıyla ortalığı birbirine kattı!

Önceki gün Elidor'un yaz çekimleri için İstanbul'a gelen oyuncu, Tarabya Sahili'ndeki reklam çekimine katıldı. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre yaz günü üşüyen ve bu yüzden devamlı mola alan oyuncuya apar topar battaniye bulunarak pratik bir çözüm getirildi. İkinci bir kriz de yemek molasında yaşandı. Meryem Uzerli, molada istediği müslili yoğurt yerine meyveli yoğurt gelince sinirli hareketlerle molayı yarıda keserek çalışmaya devam etmek istedi. Diğer oyuncular Uzerli'nin bu davranışlarını şaşkın gözlerle izledi.

Reklam çekiminden sonra basın mensuplarıyla otel girişinde deyim yerindeyse köşe kapmaca oynayan Uzerli, kendisi için kiralanan VIP minibüsle otelin çevresinde bir saate yakın süre turladı. Otel yönetimini ayağa kaldıran oyuncunun aracı uzun uğraşlar sonucu arka kapıdan içeri girerek gözden kayboldu.

Her seferinde Berlin'de mütevazi bir hayat sürdüğünü, şehir içinde ulaşımını bisikletle sağladığını ve bir apartman dairesinde yaşadığını ifade eden Uzerli'nin Türkiye'deki bu hareketleri akıllara; "İkinci bir tükenmişlik sendromuna mı yakalandı?" sorularını getiriyor.

Habere bak ya. :F Göründe Meryem'i kötülük kraliçesi zannedicek :))) Habere inanmıyorum ve 2.kez okuyunca herkes anlar zaten :)))

Habere bak ya. :F Göründe Meryem'i kötülük kraliçesi zannedicek :))) Habere inanmıyorum ve 2.kez okuyunca herkes anlar zaten :)))
Kötülük kraliçesi değil de fazla şımartıldı :D Yapacağını yapıp yarın öbür gün yine ben tükendim deyip gitmeyeceği hiç belli değil.

Suç onda değil tabii ki,
bu kadar abartılıp, değerinden fazla önem verilirse olacağı bu,
iyi yapmış, yakışır kendisine :)
Tükenir tükenir, sonra biraz daha zam alınca yine açılır :)

Eğer doğruysa sonuna kadar haklı. Banada bu kadar değer verilse bende aynısını yaparım :) bu kadar hareket yapana bir dur demek lazım.

Yoksa üç kuruşluk insanlara beş kuruşluk değer verirsek bizi artan iki kuruşa satar.

ego bin sekuzyuz oldu. ama belki seslendirme. kızının babasına 3milyon dolar kaptırdı onu etkisi olabilir. nerde muhteşem ordan uza))

iki kez mi))

oh çok da iyi yapmış kendi hakkınd ayalan yanlış yazan her adama kızı yamamaya çalışan basına kapak olsun bu :) hamz'olsun ki bu kadın konuşulmaya devam edecek antileri de çatır çatır çatlamaya devam edecek yandan yandan hadi gülüm:)

Son düzenleme:
beyazsoy olmadan olmaz muhteşem demek beyazsoy demektir en az 150 kötüleyici konu 1500 de mesaj yazmıştır :)) ama tabi hep iyi niyetinden:)))

ne yapayım fankafa olup başımı kuma mi gomeyim)))
Beyazsoy bari sen yapma :) :)
meryem hayranisin eyvallah ama bu yaptini bari eleştir yahuu. ben muhtesemi kıyasıya eleştirdim oyunculuk ve senaryoya bir şey dedim mi. sen de doğru ile yanlışı ayır. eyvallah gider yapma deki yanlış yaptın sultanım çocuğuna ekmek götürmek isteyen muhabirlere böyle davranman yanlış olmuş. ama senin bu hatayı telafi edeceğini biliyorum. her insanın kötü günü olur De bari

Ahh sizde hemen inandinizmi :)
Bakarmisiniz resme lo battaniyeyleyken gülüyor eğer bunlar olsaydi gulermiydi sizce yoksa soğuk soğuk mu davranirdi ??
Ahh ne guzelde gülüyor oyşş oyş :love1:
Eger haber dogruysa kız haklı lo yani ne diyelim :)
Ama Meryem ortalığı dağıtmak istiyorsa trabzona gelsin uzun sokağı baştan sona dağıtıriz :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: @Çiğdem- gibilerin çıkardığı bi haber resmen bu yani 😉 😉 😉 😉

Ahh sizde hemen inandinizmi :)
Bakarmisiniz resme lo battaniyeyleyken gülüyor eğer bunlar olsaydi gulermiydi sizce yoksa soğuk soğuk mu davranirdi ??
Ahh ne guzelde gülüyor oyşş oyş :love1:
Eger haber dogruysa kız haklı lo yani ne diyelim :)
Ama Meryem ortalığı dağıtmak istiyorsa trabzona gelsin uzun sokağı baştan sona dağıtıriz :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: :love1: @Çiğdem- gibilerin çıkardığı bi haber resmen bu yani 😉 😉 😉 😉
aynen katılıyorum bende bu habere inanmadım
meryem gazetecilerle köşe kapmaca oynamaz her zaman
ropörtaj verir yalan bu haber resimde dediğin gibi gülüyor
ayrıca yaz gelsede havalar soğuk gidiyor üşümesi normal
bu yalan

Eğer doğruysa sonuna kadar haklı. Banada bu kadar değer verilse bende aynısını yaparım :) bu kadar hareket yapana bir dur demek lazım.

Yoksa üç kuruşluk insanlara beş kuruşluk değer verirsek bizi artan iki kuruşa satar.
neden bilip bilmeden yorum yapıyorsun bu haberin yalan
olduğu çok belli meryem üzerli böyle bir kız değil meryem
üç kuruşluk insan değil bu haber resmen yalan

Kötülük kraliçesi değil de fazla şımartıldı :D Yapacağını yapıp yarın öbür gün yine ben tükendim deyip gitmeyeceği hiç belli değil.
meryem insan robot değil yaşadıklarıda kolay değil
sen haftanın 6 günü günde 18 saat çalışsan ne hale
gelirsin acaba
meryemi kimse şımartmıyor o öyle bir kız değildir her zaman içten ve
samimidir bu kesinlikle yalan

arkadaşlar oyunculuk mesleği zor film kadar bölüm
çekiliyor bunu düşünerek anlayışla yorum yapın

ego bin sekuzyuz oldu. ama belki seslendirme. kızının babasına 3milyon dolar kaptırdı onu etkisi olabilir. nerde muhteşem ordan uza))

iki kez mi))
evet iki kez okursan yalan haber olduğu belli meryem böyle bir kız
değildir egosuda yoktur tanımadan yorum yapılmamalı

magazinde her zaman yalan haber yapılıyor buda onlardan biri
ve sizde hemen inanıyosunuz

Son düzenleme:
aynen katılıyorum bende bu habere inanmadım
meryem gazetecilerle köşe kapmaca oynamaz her zaman
ropörtaj verir yalan bu haber resimde dediğin gibi gülüyor
ayrıca yaz gelsede havalar soğuk gidiyor üşümesi normal
bu yalan

neden bilip bilmeden yorum yapıyorsun bu haberin yalan
olduğu çok belli meryem üzerli böyle bir kız değil meryem
üç kuruşluk insan değil bu haber resmen yalan

meryem insan robot değil yaşadıklarıda kolay değil
sen haftanın 6 günü günde 18 saat çalışsan ne hale
gelirsin acaba
meryemi kimse şımartmıyor o öyle bir kız değildir her zaman içten ve
samimidir bu kesinlikle yalan

arkadaşlar oyunculuk mesleği zor film kadar bölüm
çekiliyor bunu düşünerek anlayışla yorum yapın

evet iki kez okursan yalan haber olduğu belli meryem böyle bir kız
değildir egosuda yoktur tanımadan yorum yapılmamalı

magazinde her zaman yalan haber yapılıyor buda onlardan biri
ve sizde hemen inanıyosunuz
gazeteciler yalancı meryem bir tane o insan üstü ego denen bir şey onda vuku bulmaz)))

ciddi misin)) her insanda ego vardır. bazısı gizlemeye çalışır bazısı açığa vurur, gazeteciler neden böyle bir haberi uyurdusun ki
ciddiyim bu habere inanmıyorum gazeteciler o kadar çok
haber uyduruyor ki ayrıca havalar hala soğuk devam ediyor
ve meryem resimde gülüyor kesinlikle bu haber yalan
bende ego yok her insan diyerek bilmeden genelleme yapma olurmu

haberin kesin olduğunu nerden biliyosunda bu kadar emin
yorumluyorsunuz anlamıyorum gazeteciler her zaman
yalan haber yapıyorlar doğru yaptıklarıda oluyor ama bu haber yalan
kesinlikle yalan

ciddiyim bu habere inanmıyorum gazeteciler o kadar çok
haber uyduruyor ki ayrıca havalar hala soğuk devam ediyor
ve meryem resimde gülüyor kesinlikle bu haber yalan
bende ego yok her insan diyerek bilmeden genelleme yapma olurmu

haberin kesin olduğunu nerden biliyosunda bu kadar emin
yorumluyorsunuz anlamıyorum gazeteciler her zaman
yalan haber yapıyorlar doğru yaptıklarıda oluyor ama bu haber yalan
kesinlikle yalan
Burada ki üyelerde yalan olduğunu biliyor ama sırf Meryem'i kötülemek için yorum yapılıyor işte :X