Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Of Merve Aydın sanki takımda tek mücadele eden sensin. :) Herkes elinden geleni yaptı ama kıl payı kaybetti ünlüler. Yapacak bir şey yok.

Gönüllülerin sevinçlerini görmeye tahammülüm yok ama çekecez fragmanı bekliyorum. :)

Turabi çok cahilsin keşke ölsen. :)

İlginç bir dokunulmazlık oyunu olacak gibi. İnşallah bir ilk olur da ünlüler üst üste 2 kez alır dokunulmazlığı. :)

Yarınki bölümün fragmanında Acun'un açtığı süpriz çok büyük ihtimal Hadise. Birleşme partisinde kesin var belki Acun önden göstermek istemiştir :)

Ha Anıl efendi sen ne hakla Serenay'ı eleştiriyorsun o olmasa skor 9-9 bile olmazdı.

Adam hem yatıyor hem de konuşuyor yok artık ya. :) Yaptığı nankörlük.

Çok değişti bu Anıl, nerde benim 3 sene önce desteklediğim, bir sürü sms attığım adam?

''Sıpa sıpa diyorlardı bende bizim köylerdeki sıpa sandım'' Turabi ve köy edebiyatları çakma halk çocuğu seni. :)

Anıl son oynadığında hicri takvimi kullanıyorduk. :F

arkadaşlar camoka hasan ne yaptı bugün birazdan izleyeceğim
yorumlara göre pascal maçta bile yenilmiş yok artık :kiki: galiba 2 ye 2 yaptılar

Fragmanda gordun mu?Ben goremedim de.
Göremedim ben de valla. Zaten o kadar önemli bir oyunda Anıl'ı oynatmazlar. Haftaya oynar artık. :F

arkadaşlar camoka hasan ne yaptı bugün birazdan izleyeceğim
yorumlara göre pascal maçta bile yenilmiş yok artık :kiki: galiba 2 ye 2 yaptılar
Aga camoka sağlamdı bugün defansta geçit vermedi çok kontrollüydü, iyi de oyun kurdu. :D

2'ye 2 yaptılar. Durum 9-9'a gelince 3'e 3 yaptılar. İlk yarı kızlar, ikinci yarı erkekler oynadı.

Çok güzel oyundu, çok eğlenceliydi kıran kırana geçti kazanan gönüllüler oldu.:)

Fragmani izledim. Konseyde tum gönulluleri ayni karede izleyebiliyoruz ve dokunulmazlik kolyesi kimsede yok. eger bireysel dokunulmazlik oyunu varsa bu demektirki unluler kaybetmis.
Oyunda cok tehlikeli. sakatliklarin olusabilecegi bir oyun bu

hakan çok akıllı adam zeki adam :D

acun şunu seviyor bunu seviyor tarzı yorumlar yapmışsınız acun orda en çok hakanı sever ve destekler bunu unutmayın
zaten dikkatli izlerseniz anlarsınız hakanı varmısın yokmusun zamanından veri tanır o ekibin yeri acunda ayrıdır

Oyunu unluler kaybetmis heralde.Acun biseyi acmadan once gonullulerin hepsini gosteriyor accccccc diye bagiriyorlar.Hicbirinde kolye yok.

okan şimdi hasana fena giydirdi. bozokla kavgasını gösteriyor niye bunlar birbirine girmiyor biraz erkeklik lazım dedi. elenirse elen be kardeşim dedi)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...