Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kız biz o konuda kavga ettik mi ki
sen değil cnm hani hastaneden gelmiştim kan testi yapmıştım o akşam üstü forumda kavgaya tutuşmuştum sen ve @china_shangai hariç diğerleriyle yusufun şuankı duruma geliceğini aylar önce söylemiştim ve o yorumum yüzünden bir çok kişi bana düşman olmuş hatta öyle yorumlar yapma demişti şimdi o arkadaşlar kendisi yusufu korur oldular bizim ülkemizde doğruyu söyleyen kişiyi taşlamak gibi bir huyy var doğruyu söyleyeni taşlıyoruz cahilce konuşanları alkışlayarak yüceltiyoruz bu ülkeden 50 yıl daha birşey olmaz malesef 🙂🙂🙂

sen değil cnm hani hastaneden gelmiştim kan testi yapmıştım o akşam üstü forumda kavgaya tutuşmuştum sen ve @china_shangai hariç diğerleriyle yusufun şuankı duruma geliceğini aylar önce söylemiştim ve o yorumum yüzünden bir çok kişi bana düşman olmuş hatta öyle yorumlar yapma demişti şimdi o arkadaşlar kendisi yusufu korur oldular bizim ülkemizde doğruyu söyleyen kişiyi taşlamak gibi bir huyy var doğruyu söyleyeni taşlıyoruz cahilce konuşanları alkışlayarak yüceltiyoruz bu ülkeden 50 yıl daha birşey olmaz malesef 🙂🙂🙂
hee tmm cnm anladım herkes deyince yanlış anladım özür dilerim ya
aynen

bence komik dizilere bu ka kaptıran herkesle dalga geçilebilir bence:))
ben dizi izlemeye başladığımdan beri kendimi kaptırmadan izlerim
tanımadan böyle diyemezsin 31 yaşındayım hiç bir diziye kendimi
kaptırmadım kaptırmam şaka yap ona birşey dediğim yok ama uslübunca
yap evlenmeyi özel hayatı karıştırmadan yap😉

ben dizi izlemeye başladığımdan beri kendimi kaptırmadan izlerim
tanımadan böyle diyemezsin 31 yaşındayım hiç bir diziye kendimi
kaptırmadım kaptırmam şaka yap ona birşey dediğim yok ama uslübunca
yap evlenmeyi özel hayatı karıştırmadan yap😉
diziye kendini kaptıran derken boşanan karı-kocayı kastettim sen ne alınıyon:)

diziye kendini kaptıran derken boşanan karı-kocayı kastettim sen ne alınıyon:)
valla emre bak şaka yaptığını ve nereye ne için yaptığını
biliyorum ama rahatsız olduğumdan görmüyorum bile nereye
yaptığını sen şakalarına devam et seviyorum şakalarını ben😉😉

@xemrexxx birde bugün moralim bozuk biraz o yüzden
alınganım sanırım lütfen kusura bakma

@Çiğdem- canım vadide çalan dün akşamda çaldı hatta
yazımı kışa çevirdin türküsünü varya yusufu oynayan
çocuk söylüyormuş 😉

Son düzenleme:
@Polat Şaşmaz Yurttan aga :) adam oturmuş karşıma yusuf iyi oyuncu diyor inadına da forumda yazıyor zaten foruma girdiği de yok. Gel de uçma :D

Reytinglerimiz şu an için iyi gitmiş umarım yazın çok düşmeyiz.

Şu bölümün kurgusu sanki hollywood filmleri gibi izlerken insan bitmesin diyor :) @china_shangai abi ve eskiyi unutmayan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum :)

Halil ibrahim de daha önce vadide öyle bazı sahnelerde görmüştüm ama adını bilmiyordum :( adamın diziye girmesiyle kendi adına çalan şarkı çok uyumlu olmuş. Tek sıkıntı LAZ ZİYANIN eskisi gibi aktif olmaması :(

Şu bölümün kurgusu sanki hollywood filmleri gibi izlerken insan bitmesin diyor :) @china_shangai abi ve eskiyi unutmayan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum :)

Halil ibrahim de daha önce vadide öyle bazı sahnelerde görmüştüm ama adını bilmiyordum :( adamın diziye girmesiyle kendi adına çalan şarkı çok uyumlu olmuş. Tek sıkıntı LAZ ZİYANIN eskisi gibi aktif olmaması :(
Baya hizlisin maasaallah :)))) haci bu bolumler anlatilmaz yasanir :)inan vaktim.olsa tekrar baslardim tekrarlarini seyretmeye:)))) her seyredesimde ayri haz aliyorum.ve insan cozdum dedigi meseleleri daha da iyi cozumluyor :)))

aga eski vadide en ufak şekilde rol almış bir figuran bile efsanedir unutulmazdır 3 bölüm oynayan tilki andrei yi 10 senedir konuşuyoruz düşün işte
hollywood falan vadinin yanından geçemez vallahi yabancı hayranlığı başka bişey değil eski vadi seviyesinde dünya üzerinde bi yapıt yoktur
prison breaki izledim en iyileriymiş yabancıların inan şuan ki vadimiz bile bin çeker eski vadiyle kıyaslamam bile iskolu dönemle de aynı şekil
halo dayı efsane ötesidir ilerleyen bölümlerde daha da iyi anlayacaksın

bu arada az önce beyaz showda merve oflazla ilgili skeçte vadiden bikaç sahne kullandılar çok güzeldi umarın Necati abi katılır beyaz showa çok özledim onu

Baya hizlisin maasaallah :)))) haci bu bolumler anlatilmaz yasanir :)inan vaktim.olsa tekrar baslardim tekrarlarini seyretmeye:)))) her seyredesimde ayri haz aliyorum.ve insan cozdum dedigi meseleleri daha da iyi cozumluyor :)))
Aynen abi bölümler gerçekten çok iyi :) belki inanmayacaksın/sınız ama hayatım son bir aydır ikiye ayrılmış ders ve vadi diye :) gündüz ders akşam vadi hatta metrobuste, vapurda zaman gitmesin diye vadi izliyorum :) bazen gece 4-5 e kadar izliyorum bu sayede bölümleri rahat izleyebiliyorum yoksa zaman yetmezdi. Zaten baktım herhalde 97 bölümmüş büyük ihtimalle 2-3 haftaya bitiririm :)

@takas aga dediklerin çok doğru hollywood in çoğu filmine bin basar. Adamlar da içtenlik diye bir şey yok.