Kurtlar Vadisi Pusu 256.Bölüm Yorumları

Kısmen katılmakla beraber herkesin akifi polat yerine kattıklarını düşünmüyorum. Akifi geçen seneler polat yapmaya çalıştılar ama ellerinde patladı baktılar olmuyor polat gibi o da sahalara gizemle girsin dediler hatta bu da yetmezmiş gibi aslan bey = karaca ahmet, mehmet karahanli = fehmi bu da yetmezmiş gibi üstüne ikisinin de babası barondu. Bu bölümde de karaca ahmetin ölmesi duran emminin ölmesi tıpkı duran emmi gibi oldu.

Ben şunu bilir şunu söylerim akif, yusuf, baltazar gibi oyuncular dururken hangi mantıkla karaca ahmet, sagir, yüce majeste ölür 😡 acaba senaristlerın sadece adları mı senarist bunun başka izahı olamaz.
Kayhan Yileizoglundan ucuz kurtulduk oyunculuğu vasat

---Tapatalk---
 
Kayhan Yileizoglundan ucuz kurtulduk oyunculuğu vasat

---Tapatalk---
Aga seni severim :) lakin kayahan yıldızoğlunun iyi oyuncu değil ne demek Allah aşkına aç adamın oynadığı filmleri bir izle :) adam oyuncunun hası ha yüce majeste rolü oldu mu kısmen oldu çünkü o rol ona göre değildi herkes yabancı ve orta yaşlarda birini bekliyordu bu onun suçu değil.
 
tilki de onu öldürecek aga rahatlayabilirsin :A
Biliyorum o yüzden bir an önce ölse dedim. :X

Zaza dayının yerini dolduracaktı hesapta tırnağı bile olamadı. Bu yeni senarist kadrosu yeni karakterler yaratamadığı gibi eskileri çakmalarını bile yapamıyorlar. :)