10.Sınıf (Lise 2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neferet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
9.sınıftan sonra,11.sınıftan önce gelen yıl.Bu sınıflara sophomore denir.

Alan seçimi yapılmıştır.Sözel,sayısal,eşit ağırlık,dil veya meslek lisesiyse yapılacak uğraş seçilir.Matematiğe kıl kapan öğrenci mühendis olma hayaliyle sayısal seçip hayatını cehenneme çevirebilmektedir.En güzel kızların eşit ağırlıkta okudukları mutlaka fark edilecektir.Lisenin en rahat yılı.Dershane yok,müfredat güzel,sene sonu sınavı yok...Bu yıl da "best of"lardaki yerini ayırtmıştır.

vay vay 10. sınıf bölüm seçilen kimin ne okuduğu belli olan ne olmak istediği daha net ortaya çıkan yıl

Matematiğe kıl kapan öğrenci mühendis olma hayaliyle sayısal seçip hayatını cehenneme çevirebilmektedir.
aynen ben geçen sene zayıfsızken bu sne 7 tane zayıfım var:S

Alan seçimi çok dikkatli yapılmalı...Benim 9.sınıfta zayıflarım ve sadece 4 tane beşim vardı,10.sınıfta fizik,kimya ve matematik hariç hepsi 5'ti.Fizik ve kimya 4,matematik 3'tü.Eğer durumun bu kadar kötüyse ve zayıfların hepsi sayısalsa ne yap et bölüm değiştir,bütün hayatın kayar.

Alan seçimi çok dikkatli yapılmalı...Benim 9.sınıfta zayıflarım ve sadece 4 tane beşim vardı,10.sınıfta fizik,kimya ve matematik hariç hepsi 5'ti.Fizik ve biyoloji 4,matematik 3'tü.Eğer durumun bu kadar kötüyse ve zayıfların hepsi sayısalsa ne yap et bölüm değiştir,bütün hayatın kayar.

değiştircem alan seneye tm ye geçicem doğan sen tm değilmiydin

TM idim evet.O zamanlar eşit ağırlıktı ama mantık TM mantığı.

Hayatım boyunca gördüğüm en sağlam 12.sınıfları neredeyse gözyaşlarıyla uğurladığım sınıf.Ne kendi dönemimin 11'leri ne de bu yılın 9'ları asla o ayar bir 11 olamadılar.11 dememin sebebi ben 9 iken onlar 11'di ve ben daha 9'ken onlar sayesinde kabul ettirdim kendimi...

bi 5 sene önce okumuştum o sınıfı:D 9'dan sonra kolay gelmişti insan lise moduna 10. sınıfta girio aslında ne günlerdi çok özlüorum lisemi :((

Bu sene geçtiğim direk sayısalı seçtiğim (bkz.zorunluluk) çok gereksiz bir sınıf :D