Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@china_shangai abimiz @Maskeli Fedai melununa ayarı vermiş yine helal olsun valla. :D

Beter olsun melun. :))))))))

Hasan adına çok sevindim.

Sonra Yiğit niye bu Nadyaya sinir oluyor. Sırada Nadya var inşallah.

Elveda Bozok :Z

Hasanin birinci olmasina sevindim. Zaten dokunulmazken bile rekor oyla birinci olan kisi bu haftada olmaliydi.
Bozokta miladini doldurdu artik. Hilmi ile Turabi yumusamis gibi görunduler Hasanin oylari yukselmesin diye ve konseyden sonra nasil olsa sms yapildi deyip sallamaya basladilar yine ama iyice morardilar.

@beyazsoy uslu durmakta işe yaramamış gibi duruyor :A
pek uslu durmadı. daha da uslu durması lazim)) hasan çok iyi göz boyuyor biraz dinlesem evliya zannedecek adamı))) böyle hoşgörülü biri kaç defadır birine kötü diyor. dedim gibi bu söylemi bile bu"evliya" görüşme taban tabana zot

Hasan szöleri şuydu: Adaya geldiğinden beri bir dediği bir dediğini tutmayan arkadaşını yazdığım için beni düşman olarak gören kötü adam Turabi
İyi demiş gerçekler bunlar. Millet de görmeye başladı Hasan iki haftadır Allah'ıma şükürler olsun birinci. :)

Hasaaaaaaaaannnn!!! Helal be, işte bu! Turbi mosmor oldu. :F Bozok gidecek kesinlikle.

O değil de Turabinin ismi yazılırsa gelecek hafta, Hasan 1. oluyor ve Hilmicemi söyleyip çarpıştırıyor mu bunları? :F

hassn 1.oldu iyi oldu bozok elensin daha da iyi olsun

Hasaaaaaaaaannnn!!! Helal be, işte bu! Turbi mosmor oldu. :F Bozok gidecek kesinlikle.

O değil de Turabinin ismi yazılırsa gelecek hafta, Hasan 1. oluyor ve Hilmicemi söyleyip çarpıştırıyor mu bunları? :F
dengeler saglanmasi icin bir sonraki sefer bir kiz gitmeli ne Nadya gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...