'Bugün Yıldız Benim' Final Yapıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1429616857.jpg

Show TV'de geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan Bugün Yıldız Benim final yapıyor!

Yapımcılığını RTV Film'in üstlendiği, sunuculuğunu ise Özge Ulusoy'un yaptığı program 23 Mart günü yayın hayatına başlamıştı. Fakat program istenileni veremedi ve bu Cuma son kez ekrana gelecek.

Bugün Yıldız Benim'de sesine, stiline, tarzına güvenen ev hanımları, jüri üyeleri modacı Hakan Akkaya, türkücü Songül Karlı ile besteci – şarkı yazarı Mert Ekren'e kendilerini beğendirmeye çalışıyordu.

Bugün Yıldız Benim, final bölümüyle Cuma günü Show TV'de!

Kanalın bu kaçıncı denediği program oldu gündüz kuşağında. Bir türlü dikiş tutturamadılar. :)

hakan Akkayanin hiç bir programı tutmuyor hala jüri yaparlarsa olacağı bu. bu kadar saçma bir formatin tutması olası değildi

Jüri üyeleri kötüydü, format berbattı. Herhalde tutmasını kimse beklemiyordu. Geçmiş olsun yine de. :)

Jüri üyeliği için Songül Karlı'nın ne vasfı var. Hepsi birbirinden kötüydü bence. :)
vasıf olduğundan değil, sevilmediğinden. yoksa bu yarışma hem moda hem hem ses yarışması. ev hanımlarına yönelik olunca çakma seda songulykarliyi jüri yapmışlar)))

Program yayında çok bile kaldı. Aşırı saçma bir programdı. Ama yine de sevenleri (varsa tabii) için geçmiş olsun.