Hazem
Favori Üye
bu hafta 6da 6lık performans göstermişti ve 5.likten 3.lüğe yükselmişti oysa hep şu atışlar yüzünden be her oyunun sonunda atış olmak zorunda mıMerve atista bi oyun kaybediyor galiba![]()
bu hafta 6da 6lık performans göstermişti ve 5.likten 3.lüğe yükselmişti oysa hep şu atışlar yüzünden be her oyunun sonunda atış olmak zorunda mıMerve atista bi oyun kaybediyor galiba![]()
Aynen ya moralim bozuldu.Insallah ustundekiler de yenilirbu hafta 6da 6lık performans göstermişti ve 5.likten 3.lüğe yükselmişti oysa hep şu atışlar yüzünden be her oyunun sonunda atış olmak zorunda mı
Nadya'nın Yunanistan'da çekilmiş üstsüz fotorafları vardır diye googe'la bakıyordum, bunu buldum.
çok acele etmiş be.Aaa Anil oynuyor galiba.
Son 3 dakika
Yok degil.Oynamiyoçok acele etmiş be.doktor kesin olarak 2 hafta sonra oynar demişti yani c.tesi günü bu hafta oynamamalıydı. kesin mi bu arada?
Cok guldum ya bilip bilmeden konustu.ya hakan bi giiit ya sen ne kadar taniyorsun hilmiyi de hilmi yazmis misss.
aynen bende oyle dusunuyorum anil pes etmek yok diye bagiriyordu farki kapatiyorlar orda sanirim. :/Cok guldum ya bilip bilmeden konustu.
Bence gonulluler geriden gelip alacak.