Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niha Doğan'ın Turabiy'le didişceğini pek sanmıyorum aga oda Hlmi gibi olurdu
aga sen nihat doğanı tanımamışsın eğer onu birazcık tanıyorsam asla öyle bişey olmazdı bi laf vardır 2 cambaz 1 ipte oynamaz diye bu turabi nihatın çakması
kesinlikle düşman olurlardı ve nihat doğan bunu toz ederdi :D
burdan nihatı sevdiğim veya adam olduğu anlamları çıkmasın sadece turabi denen artistin bu artistliklerini izlemezdik nd olsaydı

Bir de işine geldiğinde Türkçeyi anlayan, işine gelince salağa yatan Nadyaya sorum olacak.

Geçen hafta Sahra açgözlü. Bu yüzden onu yazıyorum demiştin. Sahra bu hafta seninle kavga etti yemek yüzünden. Demek açgözlü olduğunu düşünmedin bu hafta?

Hasan sana ne yaptı da yazdın? Madem kararın karar Sahra yazsaydın.

Emirleri Turabi verir. Ne Nadyanın ne Bozokun ne de Yancıcemin söz hakkı yok. Nokta.

Bozok'un yaptıklarını görmeyip bu yorumu yapınca tarafsız yorum yapmış olmuyorsun. :)
Benim tarafim belli bozok yanlis yaptiginda onuda soyluyoryz sen bunu fark edemiyorsan oda benim sorunum degil

Nihatın kendisi Turabiye destek veriyor hep, ne yapacaktı ona? O da çakma klavye delikanlısı.
internetten destek vermeye benzemez nihat orda olsa düşman olurlardı eminim hakanda turabiyi destekliyomuş diye bişey söylemişti biri şimdi düşmanlar mesela
o adamın yanında korkak ve yancılar olur ancak yanındakilerin hepsi korkak zaten
nihat 1 numara olmak ister başrol olmak ister her zaman

internetten destek vermeye benzemez nihat orda olsa düşman olurlardı eminim hakanda turabiyi destekliyomuş diye bişey söylemişti biri şimdi düşmanlar mesela
o adamın yanında korkak ve yancılar olur ancak yanındakilerin hepsi korkak zaten
nihat 1 numara olmak ister başrol olmak ister her zaman
Hakan twitterdan Turabiye saydırmıştı, bu yüzden düşman Turabi onunla.

O değil de, Hasan bunlara ağ ile 30 balık tuttu. İnsanın kanına dokunuyor onu yazmaları. Mideye indiriyorlardı balıkları ama.

umarım özlem de bozok yazmıştır da 4 bozok ismi çıkar,bu hafta bana bozok ayrılacak gibi geliyo umarım bir aksilik olmaz

Hakan twitterdan Turabiye saydırmıştı, bu yüzden düşman Turabi onunla.

O değil de, Hasan bunlara ağ ile 30 balık tuttu. İnsanın kanına dokunuyor onu yazmaları. Mideye indiriyorlardı balıkları ama.
insanlıktan ne anlar onlar hasan korkusu sarmış hepsini biliyolar çünkü adalar birleşince tüm ipler hasanda olacak
teke tekte gösterecek camoka az kaldı

Bozok'un yaptıklarını görmeyip bu yorumu yapınca tarafsız yorum yapmış olmuyorsun. :)
Benim tarafim belli bozok yanlis yaptiginda onuda soyluyoryz sen bunu fark edemiyorsan oda benim sorunum degil
Sahra orda dediklerinde çok haklıydı. Bozok baştan beri ikiyüzlü davranıyordu. :)

Güldüğü nokta neydi biliyormusun: Bozok dedi ki; ''ben her zaman öteki grubta yer aldım''

Oysa bir önceki konseyde: '' ben ortadayım herhangi bir guruba dahil değilim'' demişti.

Buna kız gülmesinde ne yapsın? :) Hem gülmek yasak mı? Turabi ve yancısı Hilmicem sürekli gülüyor ya.

@-KADİR- aga Bozk'un 2 taraflı oynadığını görmüyonmu ya Hasan'ında dediği gibi bir o yana bir bu yana :)))

Nadya yakında Turabinin nüfuzuna geçer. Adadan küçük Turabicikler ile geri dönerler. :)

aga sen nihat doğanı tanımamışsın eğer onu birazcık tanıyorsam asla öyle bişey olmazdı bi laf vardır 2 cambaz 1 ipte oynamaz diye bu turabi nihatın çakması
kesinlikle düşman olurlardı ve nihat doğan bunu toz ederdi :D
burdan nihatı sevdiğim veya adam olduğu anlamları çıkmasın sadece turabi denen artistin bu artistliklerini izlemezdik nd olsaydı
Pek sanmıyorum aga düşüncem aynı :D

Sahra orda dediklerinde çok haklıydı. Bozok baştan beri ikiyüzlü davranıyordu. :)

Güldüğü nokta neydi biliyormusun: Bozok dedi ki; ''ben her zaman öteki grubta yer aldım''

Oysa bir önceki konseyde: '' ben ortadayım herhangi bir guruba dahil değilim'' demişti.

Buna kız gülmesinde ne yapsın? :) Hem gülmek yasak mı? Turabi ve yancısı Hilmicem sürekli gülüyor ya.​
Aga haklisin sahra da soylediklerinde hakli ben sadece o sekilde alayci hareketleri sevmiyorum ona binaen soyluyorum yoksa bozok un neresini savunayim

beyler reklam bitmeye yakın söyleyinde açayım bitsinde beyaz futbolu izlim ne uzadı arkadaş

Adam oynuyor resmen iki yüzlülük yaptı oyunlarda iyi ama kendi ipini çekti yaptığı hareketlerle
Konseye geçilmeden önce şunu yazmıştım. Bozok finali göremeyecek nasılsa niye omurgalı davranıp ada da iz bırakmıyor demiştim. Geçen günde sana hatırlıyorsan bu Bozok'un Hasan'ların yanına ne işi var demiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...