Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He Bozok he, daha karar vermemişmiş, demek Turabi sana emrini verdi, artistlik yapıyor hala, daha karar vermemişmiş. :D

Turabi yine halka oynuyor. Yani ben Hasanla kavga ettim, onu yazarım, sözümün üstünde durarım. Çünkü, Bozokun gitmesi zerre umrunda değil.

ulan terbiyesiz herif adama küfrediyor bir de adamlıktan falan bahsediyor
sprittizcilere adam demeyiz biz direk dansı yapanlara adam demeyiz biz

hilmicem turabi ve diğerleri hepsini gömecek Allah ın izniyle rahat olun siz

Begum'u yazmayan Hasan'in Taner'i yazmayan Turabi'den ne farki var?Kac haftadir burdan yuklendiler adama.

ulan terbiyesiz herif adama küfrediyor bir de adamlıktan falan bahsediyor
sprittizcilere adam demeyiz biz direk dansı yapanlara adam demeyiz biz

hilmicem turabi ve diğerleri hepsini gömecek Allah ın izniyle rahat olun siz

Bu Turabi nasıl konuşuyor ya. Şimdi sinirden televizyonu kırıcam. Edepsiz dedi. Buna Acun nasıl izin veriyor.

Ya bırak Bozok'u savunma. Hasan için söylediklerini duymadın mı?​
Bozok degil turabi bile olsa karsisindaki bu hareket yanlis yanlisin yaninda olamam

hasan seninde başlayacam efendiliğine biz burda sinir krizi geçiriyoruz bu ne sabır yav sabır taşı olsa çatlar

@-KADİR- abdülün röportajını göstediler mi beyaz futbolda

Hasan'ın tuttuğu balıklar boğazınızda kalsın hepinizin.

Ya bu Bozok ne mal adam ya. Madem kendinin yazılacağını biliyorsun, neden Hasanı yazıyorsun? Dünün striptizcisinden korkuyor ya yuh!

Madem sen topun ağzındasın, Sahra ve ya Begümü yazmayı öner? Sırf Turabi halkın gözünde yükselecek diye Hasanı yazıyorsun. :F Kendi biletini kendin alıyorsun İstanbula. :F

hasan seninde başlayacam efendiliğine biz burda sinir krizi geçiriyoruz bu ne sabır yav sabır taşı olsa çatlar

@-KADİR- abdülün röportajını göstediler mi beyaz futbolda​
Yok aga reklamdan sonra gosterir

@-KADİR- abdülün röportajını göstediler mi beyaz futbolda
Aga Hasan ne yapsın daha adamı yerin dibime soktu bu adama ne söylesen adam gine aynı utanma , kızarma diye birşey yok

obaaaaaaaaaaa beyaz futbolda yine vadi şov var
agalar kaçırmayın abdülhey röportajı fena
o değilde şu vadiyi sömürdünüz be yeter arkadaş yeter önüne gelen sömürüyor adam beyaz karanfilde oynadı en son bizi sattı gidin beyaz karanfilden sahne koyun vadiden niye koyuyonuz niye vadi müziği :D

obaaaaaaaaaaa beyaz futbolda yine vadi şov var
agalar kaçırmayın abdülhey röportajı fena
o değilde şu vadiyi sömürdünüz be yeter arkadaş yeter önüne gelen sömürüyor adam beyaz karanfilde oynadı en son bizi sattı gidin beyaz karanfilden sahne koyun vadiden niye koyuyonuz niye vadi müziği :D

Turabi küfür etti, son olarak edepsiz dedi Acun'un buna bir yaptrımı olmayacak mı?

Birisi bana edepsiz desin ağzını burnunu kırarım. Hasan adamsa döver Turabi'yi.

Yancı Bozok gideceğini bile bile Hasan'ı yazdı. Çünkü başka çaresi yok. Hasan'ın dediği gibi bir o yana bir bu yana savruldu ne olduğu belli değil yani.

Hakan'a yaptığı gıcıklıklar yüzünden zaten gıcık oluyordum kendisine gitmesi beni baya mutlu edecek. :D Turabiler de sayıca azalmış olacak o da iyi.

Aga Hasan ne yapsın daha adamı yerin dibime soktu bu adama ne söylesen adam gine aynı utanma , kızarma diye birşey yok
ya aga daha sert konuşsun kim hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşmak gerekiyor o sprittizci adamlıktan anlamıyor anladığı dilden konuşsun
hasan değilde nihat doğan falan olsaydı çoktan kavga çıkmıştı :D bu yüzden nihat doğanın olmasını çok isterdim turabinin esamesi okunmazdı

Bunca yıldır Survivor izliyorum ilk defa bu kadar sinirlendim. Ya biz bu adamın külhanbeyli tavırlarını izlemek zorundamıyız?

ya aga daha sert konuşsun kim hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşmak gerekiyor o sprittizci adamlıktan anlamıyor anladığı dilden konuşsun
hasan değilde nihat doğan falan olsaydı çoktan kavga çıkmıştı :D bu yüzden nihat doğanın olmasını çok isterdim turabinin esamesi okunmazdı
Niha Doğan'ın Turabiy'le didişceğini pek sanmıyorum aga oda Hlmi gibi olurdu

Nihatın kendisi Turabiye destek veriyor hep, ne yapacaktı ona? O da çakma klavye delikanlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...