Kara Ekmek Replikleri

Bir kiraz mevsimini istikrarli takip ediyorum hala sezon başında çok az diziye başladım :D
Ama sen maşallah bir diziyi sevince tüm foruma laf söylettirmiyordun kabul et şimdi :X
Dizi bırakmak çok sıradışı bir şey değil. Serçe Sarayı'nın ilk bölümünü beğendim, ikinci bölümünü ise pek sevmedim. Reyting durumunu görünce de bağlanmamak için bıraktım. Bu kadar basit.

Dizi bırakmak çok sıradışı bir şey değil. Serçe Sarayı'nın ilk bölümünü beğendim, ikinci bölümünü ise pek sevmedim. Reyting durumunu görünce de bağlanmamak için bıraktım. Bu kadar basit.
Iste benim dediğime geldin abartmamak lazım ilk bölümlerde , belki 2.sezonda bozacak dizi

Iste benim dediğime geldin abartmamak lazım ilk bölümlerde , belki 2.sezonda bozacak dizi
Kara Ekmek'te durum daha farklı. İlk bölümü izlemek aklımda yoktu, ama sonra buradaki yorumlara bakarak izledim. Sonraki 12 bölümü de zevkle izledim. Ama Serçe Sarayı bana aynı duyguyu tattıramadı. Yoksa devam ederdim.

Kara Ekmek'te durum daha farklı. İlk bölümü izlemek aklımda yoktu, ama sonra buradaki yorumlara bakarak izledim. Sonraki 12 bölümü de zevkle izledim. Ama Serçe Sarayı bana aynı duyguyu tattıramadı. Yoksa devam ederdim.
replik konumu evde kalmış @Çiğdem- türünün dır dır konusuna çevirdiniz.ss neyse repliklerden devam @MelankoliK :X
10991147_385936684921786_889567780474040581_n.jpg

‪#‎ASIYE‬ ' Bu kıro dediğin kadın var ya , sevdiği adam için şuursuz bir ninja olur . Öyle severiz biz koçum .

Forum İstatistikleri

Konular
176,385
Üyeler
8,561
Son Üye
Whuenuides