Kertenkeleye çevirirsen bu senaryo yürümez ki lo o zaman nasil parlaklara bakacakseni kötü peri yaparım pompy seni kertenkeleye çevirir
Kertenkeleye çevirirsen bu senaryo yürümez ki lo o zaman nasil parlaklara bakacakseni kötü peri yaparım pompy seni kertenkeleye çevirir
@Çiğdem- bu parlak olsun da insan hayvan farketmezKertenkeleye çevirirsen bu senaryo yürümez ki lo o zaman nasil parlaklara bakacak
şunun saçma sapan senaryosuna ne bakıyorsun cnm senKertenkeleye çevirirsen bu senaryo yürümez ki lo o zaman nasil parlaklara bakacak
Neresi saçma lo gayette güzel senaryo wattpadde yazsa tiklanma rekorlari kırar 😉 @xemrexxxşunun saçma sapan senaryosuna ne bakıyorsun cnm sen
ayol asıl saçma olan parlak görünce şekilden şekile giren senşunun saçma sapan senaryosuna ne bakıyorsun cnm sen
oldu cnm forum yetmedi wattpadde rezil olucaz birdeNeresi saçma lo gayette güzel senaryo wattpadde yazsa tiklanma rekorlari kırar 😉 @xemrexxx
çiğdem rezil oluyorsa istediğini yazabilirsin
iyi olur kız hatta senaryonun altına senin telefon numaranı,faceni falan yazarız ünlü olursunoldu cnm forum yetmedi wattpadde rezil olucaz birde
Forumla veya @Çiğdem- ile ilgisi yok, ama onu bir şekilde rezil ederim yine. Neyse, söyleyince öğrenirsiniz. Sürprizi kaçmasın.çiğdem rezil oluyorsa istediğini yazabilirsin
iyi olur kız hatta senaryonun altına senin telefon numaranı,faceni falan yazarız ünlü olursun
ölümün birgün benim elimden olcuak seninçiğdem rezil oluyorsa istediğini yazabilirsin
iyi olur kız hatta senaryonun altına senin telefon numaranı,faceni falan yazarız ünlü olursun
sen hazırlan bir dahaki bölüm pompy ile erotik bir sahnen varölümün birgün benim elimden olcuak senin
2.bölümle yayından kalkıcak demek dizin 3.bölümü göremiceksinsen hazırlan bir dahaki bölüm pompy ile erotik bir sahnen var
bu arada @Aserat senin oyunculuğunu tubaya benzetmiş ne diyorsun bu kkonuda2.bölümle yayından kalkıcak demek dizin 3.bölümü göremiceksin
erotikmi vallamı aboo @Çiğdem- kız ne diyor busen hazırlan bir dahaki bölüm pompy ile erotik bir sahnen var
hdisin ordan beee ben mimiklerimi çok iyi kullanıyorum bunu kendime hakaret sayarımbu arada @Aserat senin oyunculuğunu tubaya benzetmiş ne diyorsun bu kkonuda
ben bilmem izleyici görüşü buhdisin ordan beee ben mimiklerimi çok iyi kullanıyorum bunu kendime hakaret sayarım
çiğdemle @destere +18 sahnelerde oynamak istiyorlar ama ben oynatmamrtük kaldırıcak onun dizisini 2.bölümden