ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dediklerine katiliyorum lo dizide biraz hatalar var ozellikle o sizin paranizda gözüm yok lafi nasil yok lo bu değilmiydi çetini tehdit eden :)
biraz değil))) 15 dakika izlemekle bu kadar hata dizi çığırından çıkmış. senaristler değişti mi acaba başlarda izlediğim dizi bu değil

biraz değil))) 15 dakika izlemekle bu kadar hata dizi çığırından çıkmış. senaristler değişti mi acaba başlarda izlediğim dizi bu değil
Lo ana konu hatalı demiyomuydun sen senaristlerde onu degistirmeye çalışıyor gibi duruyor (b)

Lo ana konu hatalı demiyomuydun sen senaristlerde onu degistirmeye çalışıyor gibi duruyor (b)
değiştirdileri yok hala assiyeyi iyi göstermek için saçma sapan işler yapıyorlar. ben assiyenin karşına elifcanin çıkması gerektiğini söylüyorum. onlar hala ilk konuda israrlilar

şimdi izşzlemeye başlıyom :) asiye nasıl kurtulur ruh haline girelim bakalım zerrinimin dediği gibi :X

çılgın anneanne semra döktürüyor yine aynada üçlü çıkınca korktum :F

pervin aliyle minenin sözleneceğini duyunca köpürdü @Çiğdem- gibi parlakçı ama parlaklar yüz vermişyor pervine :F

ay bu salimin saftirikliği pervin mine için üzülüyor sanıyor :F

çetinle asiye aynı yatakta yatıyor sonunda :love1: [HASHTAG]#AsCet[/HASHTAG]

Son düzenleme:
anneanneciğim nikahı duyunca sinirlendi :F

hale mors :F

bu pervini @destere nin çok sevdiği kazıklardan birine oturtmalı üvey annelikte çığır açtı :) kıskançlıkta @Çiğdem- i geçti :F

semra anneanneciğim süper plan yapıyor ayna karşısında:F

anneanneciğim süper rol yapıyor :F bu arada bu dizideki tüm anneler niye huysuz-kötü :F

Son düzenleme:
bebeğe de asiyeye de bir şey olmamış :D

asiye anneanneden şüphelendi :D

asiye ne güzel gelin olmuş :bhr:

anneanneciğim kabuslara da girmeye başladı :F

anneanneciğim nasıl da seleni düşünüyor gibi gözüküyor :F

mine yalıya geldi bakjalım olay çıkacak mı :D

hale yine pis pis konuştu kızla.ss

gördüğün her hıyarla turşu kurar gibi hayal kurarsan böyle olur işte

burada @Çiğdem- laf gelmiş yine her parlağa kunçun kunçun etme diyor :F

Son düzenleme:
anneanneciğim nassıl da rol yapıyor :F

dır dır yapan kadın yoktur onu anlamayan öküz vardır :F

pervin de mors oldu bir anda ali nin sözüyle :F

ay bu pervini boğmak lazım ölüyü nasıl da kötülüyor .ss

Son düzenleme:
üçgen üçgen üstüne :F asiye-berkant-çetin taylan,mine,ali :F

hay bu taylanın doğruluk aşkı .ss

vaşhhh dedeyi kaybettik :( neyse 13.bölümü final gibi yapmışlar artık sezon sonuna ka dededinin düşmanlarını görürüz bakalım kimler canlandıracak :) bu arada 13.bölümü kutlamışlar :X @Aserat @MelankoliK @cookies @vadikızı
CC0k6aOWAAErZ35.jpg CC0k5vYWYAAWCPL.jpg CC0k47fWAAA41zW.jpg CC0k6gUW4AEbx3K.jpg

Son düzenleme:
üçgen üçgen üstüne :F asiye-berkant-çetin taylan,mine,ali :F

hay bu taylanın doğruluk aşkı .ss

vaşhhh dedeyi kaybettik :( neyse 13.bölümü final gibi yapmışlar artık sezon sonuna ka dededinin düşmanlarını görürüz bakalım kimler canlandıracak :) bu arada 13.bölümü kutlamışlar :X @Aserat @MelankoliK @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 44319 Ekli dosyayı görüntüle 44320 Ekli dosyayı görüntüle 44321 Ekli dosyayı görüntüle 44322
13.bölümde bitiyormu aa çok üzüldüm ya

katılmıyorum sana dizi güzel gidiuyordu ama 13.bölümde
bitiyor gözün aydın 😉

zaping yaparken denk geldim. assiye diyorduki benim sizin paranızda gözüm yok. sizin paranız kara ekmek diyordu. senaristler baştaki assiyi unutmuşlar kızı melek haline getirecekler zaaar))))
asiye değişmedi evet başta para demişti kalbi iyiydi onun
parayı sadece çocuğu için istemişti

bitiyor gözün aydın 😉

13 bölümde bitmiyor. kalbi iyi olan biri şantaj yapar mı, birinin ölmesine göz yumar mi yahuu. senin iyilikle kastın farklı sanırım. sonra dün cetine sizin ekmeginiz kara diyor))) asıl kendisinin ekmeği kara

13 bölümde bitmiyor. kalbi iyi olan biri şantaj yapar mı, birinin ölmesine göz yumar mi yahuu. senin iyilikle kastın farklı sanırım. sonra dün cetine sizin ekmeginiz kara diyor))) asıl kendisinin ekmeği kara
kimi tehdit asiye ben özür dilerim dün akşam sadece son kısmı
izledim abimler vardı izleyemedim de izlicem
kimi tehdit etti asiye

bitiyor gözün aydın 😉

Bitmiyor, sadece bu bölümün final gibi olduğunu söylemiş. Hem öyle olsa dünkü bölüm, son bölüm olurdu. Hatta gelecek sezon onayını da yakında alır. :)

Bitmiyor, sadece bu bölümün final gibi olduğunu söylemiş. Hem öyle olsa dünkü bölüm, son bölüm olurdu. Hatta gelecek sezon onayını da yakında alır. :)
yanlış anlamışım ya kusura bakmayın ben dün akşam
abimler vardı izleyemedim sadece sonunu izleidm

kimi tehdit asiye ben özür dilerim dün akşam sadece son kısmı
izledim abimler vardı izleyemedim de izlicem
kimi tehdit etti asiye
çetini ilk bölümde kızı öldürdü diye tehdit etmedi mi para istemedi mi, şantaj yapmaya kalkmadı mi, katil birini polisten sallamıyor mu bu mu iyilik yani

çetini ilk bölümde kızı öldürdü diye tehdit etmedi mi para istemedi mi, şantaj yapmaya kalkmadı mi, katil birini polisten sallamıyor mu bu mu iyilik yani
hee ben onları yapmadı demedim ki evet yaptı ama
buna bende kızıyorum ama sonra asiye değişti
çetin söyleme demişti ama asiyeye yanlış hatırlamıyorsam

Bugün internetten izle derim. Veya yarın 16.00'da tekrarı var, oradan da bakabilirsin. :)
yarın izleyememde bugün izlicem inşallah

hee ben onları yapmadı demedim ki evet yaptı ama
buna bende kızıyorum ama sonra asiye değişti
çetin söyleme demişti ama asiyeye yanlış hatırlamıyorsam

yarın izleyememde bugün izlicem inşallah
çetin diyecek tabi, sen iyi ve dürüst biri olsan başkasını zaafını kullanıp şantaj yapar mısın üstelik katılın suçunu gizler misin? bu iyi insan mıdır? tamam yaptın değiştin gider karakola gerçekleri söylemez misin. hem artık kimliğini gizlemek için bir nedeni yok ki

çetin diyecek tabi, sen iyi ve dürüst biri olsan başkasını zaafını kullanıp şantaj yapar mısın üstelik katılın suçunu gizler misin? bu iyi insan mıdır? tamam yaptın değiştin gider karakola gerçekleri söylemez misin. hem artık kimliğini gizlemek için bir nedeni yok ki
asiye zenginlik hayalleri kuruyordu hatalıydı yapmamalıydı kimliğini
ailesinden sakladı çetinin ailesinden sakladı ortada ölmüş bir insan
vardı para için sakladı