Derken?Yorumlarim herkes tarafından takip ediliyor çok sevindim))
Derken?Yorumlarim herkes tarafından takip ediliyor çok sevindim))
Korumalı olduğunu bende biliyorum resimde de görüyoruz herhalde@Harunnn60 geçen sene final oyununu aç izle Türabı nasil suda ağır ve korkuyor.Burda ise korumalı
Aynen @sürgünüm![]()
@sokak sanati @Maskeli Fedai turabi ile ilgili her yorumumu an ve an takip edip sonrada bana cevap verdikleri için ilk başta şaşırdım ama sonra sevindimDerken?![]()
Ha anladım.@sokak sanati @Maskeli Fedai turabi ile ilgili her yorumumu an ve an takip edip sonrada bana cevap verdikleri için ilk başta şaşırdım ama sonra sevindim![]()
Valla bende anlamadım@Harunnn60 ne istiyo bı hırbocular senden devamlı sana saldırıyorlar)
Tamam uzatma senle Tartışmak istemiyorum.İftiralar çürüme bizim işimiz.😉 Bel altı saçma sapan yerlerden vurulur saanında cevap veririz. Adam Yüzme bilmemesi gerekiyor.senin dediğine göre. @Harunnn60
Ayrıca kopyala yapıştır olan yorumlarından bahsediyorsan biraz fazla sahiplenme gibisin Onları. Sana ait olmadığını ve senin dusuncen olmadigini sen kendin ispatliyorsun.![]()
Aman tek derdim siz olun gerçekten@ABAY_06 ne alaka. Turabi'yı kotulemeyi dert edinenin derdi oluruz o kadar.
Ahhahahahah anca beni taklit edersin.Verecek cevabin yok cunkuTamam uzatma senle Tartışmak istemiyorum.
@olizvel lütfen yorumlarıma Karışma sana soracak değilim her yorumda ne yazsam diye.