Bi de Oflaz gitmese olacak hali dusun ama sen Hakan'in grubundan diye gitmesini istemiyosundurÜnlülerin kazandığı 4 puanın 2'sinde Hakan imzası var. Hasan'la Bozok'u yendi, Turabi'yi şanssızlık sonucu yenemedi.
Merve Aydın ve Serenay bugün günlerinde olmayınca sonuç kaçınılmaz oldu özellikle Aydın'ın kaybetmeye lüksü yok bence. Berna'nın yokluğunu da hissettik.
Bir de Pascal maalesef umutsuz vaka onun yerine Anıl oynayabilse çok iyi olurdu.![]()
Aynen dedikodu yapıyor ama çok güzel konuşuyor.Hasan ne güzel konuşuyor
Örnek alın biraz örnek![]()
Knk iyi izledin mi ? Ne dedikodusuDedikoducu Hasan.![]()
hasan bu dedikodu yapmıyormuş gibi yapıp dedikodu yapmayı çok iyi beceriyor. karşı tarafta hakan sürekli kulis)))Turbo yine müthiş performans sergiledi![]()
Afiyet olsun gönüllüler.Hakan yiyemeyecek diye seviniyorum
Hasan dedikodu yapıyor @beyazsoy yine hilmi yine hilmi
Kalbim Hakan'ın grubunda gitmesin diyor ama aklım gitsin diyor kararsız kaldım ben de bilemiyorum.Bi de Oflaz gitmese olacak hali dusun ama sen Hakan'in grubundan diye gitmesini istemiyosundur![]()
Sana fikrini soran oldu muŞu Hakan ne kadar sinir ya. Konuştukça sinirlerim bozuluyor.
Çok iyi konuşuyor yanlış yazdım, knk.Knk iyi izledin mi ? Ne dedikodusu![]()
Genel Yorum - Sohbet Konusu yazıyor.Sana fikrini soran oldu mu![]()
Şu turabi ve hilmi gitse adadan süper olacakÇok iyi konuşuyor yanlış yazdım, knk.![]()
Kıbrıs'ta görüşürüzAferin sana.Zaten senin maşallah dediğin 3 gün yaşıyor bende korkmuyorum seninkinden bu sebeple.
@Cengo