ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

izlemezki önersemde boşuna gotham ıda izlemez diyordumda onu izledi nasıl olduysa ? :)

dur aslında bir kez denemek lazım belki beğenecektir :))

@sürgünüm constantine diye harika bir dizi var çiğdemle severek izliyoruz daha doğrusu ben çiğdemi seviyorum da o constantini seviyor orada olaylar karıştı neyse yani dizi harika bir ara ilk bölümüne bak hazır boştayken kaliteli bir dizi izlemiş ol :))

burdaki maggie de harika bir kadın :)) olay isimde bitiyormuş :)
ayyyyyyyyy hani marty henry falan ölüyordu beee bölüm boyunca acaba nezaman ölücekler yok şimdi ölücekler derken bölümden birşey anlamadım :F:F:F
13.bölümü sonunda izledim ve kurtuldum @yatutarsa @sürgünüm @destere
marty henry ve fred evde racheli korudukları kısımlar çok güzeldi bence ama ama o ev sahnesinden sonra olan kısımlar sıkıcıydı sezon finaline iyi başladılar ama sıkıcı bitirdiler o bebeğin özel gücleri olabilirmi diye onun sorusunu akıllara brakıp bitirdiler 🙂🙂🙂
iptal haberini yakında alırız 3.sezon olmayacak bence :Z:Z:Z:Z

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy hani marty henry falan ölüyordu beee bölüm boyunca acaba nezaman ölücekler yok şimdi ölücekler derken bölümden birşey anlamadım :F:F:F
13.bölümü sonunda izledim ve kurtuldum @yatutrsa @sürgünüm @destere
marty henry ve fred evde racheli korudukları kısımlar çok güzeldi bence ama ama o ev sahnesinden sonra olan kısımlar sıkıcıydı sezon finaline iyi başladılar ama sıkıcı bitirdiler o bebeğin özel gücleri olabilirmi diye onun sorusunu akıllara brakıp bitirdiler 🙂🙂🙂
iptal haberini yakında alırız 3.sezon olmayacak bence :Z:Z:Z:Z
izlemekten vazgeçmemeişsin :) @yatutarsa spoiler yediği için hayata küstü konuyada uğramıyor :)

jacob oğlan geldi birde aklıma. bugün son iki bölümü izleyip diziyi bitirmeyi planlıyorum :D

2x12
uzun zamandır izlemediğimden mi ne bu bölüm pek sıkılmadım önceki bölümlere göre daha iyiydi :D
aylin nazlıaka'ya benzeyen ablamızın tahminleri doğruysa baya bir geri dönen daha olacak. şimdi hepsi racheal'ın bebeği için mi dönüyor (b)
grandma barbara'yı kaybetti sıra racheal'da galiba
yine de 7.5/10 vereyim şımarmasınlar :F

2x13 (Sezon Finali ya da Final)
İyi bölümdü. Gelecek sezon -olursa- için umut verdi. Olmayacaksa da güzel bir finaldi :)
İlk kez Resurrection izlerken heyecanlandım galiba :D
Vaiz neredeyse Racheal'ı kandırıyordu ama grandma el koydu duruma. Bu arada aradan bir yıl geçmiş niye vaizin kolu hala sargılıydı? Yara mı kalır bir yıla :D
Gerçekten dünyada böyle kitlesel dönüşler olsa hiç iyi olacağını sanmam. Hele onlar için büro falan açmak tam hayal. Çin kesin kendi halkını bombalardı zaten dünya nüfus patlaması yaşıyor.ss
Son sahnede bebekten bir numara bekledim ve geldi. Bakalım neler olacak :)
8.5/10
@sürgünüm @destere @Çiğdem-

İyi bölümdü. Gelecek sezon -olursa- için umut verdi. Olmayacaksa da güzel bir finaldi :)
Vaiz neredeyse Racheal'ı kandırıyordu ama grandma el koydu duruma. Bu arada aradan bir yıl geçmiş niye vaizin kolu hala sargılıydı? Yara mı kalır bir yıla :D
Gerçekten dünyada böyle kitlesel dönüşler olsa hiç iyi olacağını sanmam. Hele onlar için büro falan açmak tam hayal. Çin kesin kendi halkını bombalardı zaten dünya nüfus patlaması yaşıyor.ss
8.5/10
3.sezonu olmaz inş :A:A:A

the returned var artık kesinlikle ressurrection gibi değil çok geniş bir oyuncu kadrosu çok geniş bir hikayesi konusu var @sürgünüm ve sen @yatutarsa kesinlikle izlemelisiniz @destere ve ben çok memnunuz
:F:F:F

8.5/10
3.sezonu olmaz inş :A:A:A

the returned var artık kesinlikle ressurrection gibi değil çok geniş bir oyuncu kadrosu çok geniş bir hikayesi konusu var @sürgünüm ve sen @yatutarsa kesinlikle izlemelisiniz @destere ve ben çok memnunuz
:F:F:F
biz tüm resurection hastaları artık the returned a girişiyoruz bu kurbanda :) resurection kesmedi bizi :)
@Forumdash ıda bekleriz :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking