İçecek İçmeden Yemek Yiyebiliyormusunuz ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
bazıları içecek içmeden yemek yiyor veya dürüm ekmek arası döner yada köfte tost işte aklınıza ne gelirse ben kesinlikle bunalıma giriyorum içecek içmeden hiçbirşey yiyemem yiyenede hayretler içerisinde bakıyorum :F:F:F
siz peki içecek içmeden yiyecek yiyebiliyormusunuz ? 🙂🙂🙂

ekmek arası dürüm yersem eğer ayran içerim ben kola içemiyorum
yasak bana midemden dolayı yemek yerkende varsa evde meyve
suyu içerim😉

Yiyebiliyorum aslında, ama tercih etmiyorum. İlla bir içecek olması lazım, yoksa kuru kuru iyi gitmiyor genellikle. :X

Yemeğin yanında mutlaka bir içecek olması lazım benim için. İçeceksiz yemek yerken boğuluyorum sanki. :D

reflü var midemde gastirit var kola içemiyorum doktora
gittim çayı aç içmem lazım türk kahvesi nescafe içmemem
lazım baharattan uzak durmam lazım böyle😉
Aa bendede gastrit var ama doktorun dediklerini takmiyorum ben pek fanta kola gazli icecek falan vuhuu takılıyorum :)

Hem de zevkle. Yemeğin tadını içecekle bozmayı sevmem ^^

reflü var midemde gastirit var kola içemiyorum doktora
gittim çayı aç içmem lazım türk kahvesi nescafe içmemem
lazım baharattan uzak durmam lazım böyle😉
geçmiş olsun cnm ben hayatımda hiç kola fanta türleri içmedim biliyormusun çocukluktan beridir nefret ediyormuşum içeceklerde çok titizim gerçekten kola fanta ve gazoz türleri kısaca asitli hiçbirşey içmiyorum hatta hayatımda hiç içmemişim herşey çocukluk alıskanlıklarından baslıyor iyiki çocukken nefret ediyormusum o pis şeyleri içmek zorunda kalmadım hiç :F:F:F

5litre suyu günde tek başıma içiyorum nerdeyse özellikle yaz ayları:A
yiyeceklerle içilmesi gereken en güzel şey zaten ayran
onun harici haralet basarsa öyle birşey içmem gerekirse miss gibi maden suyu var bir çok hastalığada faydalı asit oranı 0 hepsinden iyi yanı 🙂🙂🙂

geçmiş olsun cnm ben hayatımda hiç kola fanta türleri içmedim biliyormusun çocukluktan beridir nefret ediyormuşum içeceklerde çok titizim gerçekten kola fanta ve gazoz türleri kısaca asitli hiçbirşey içmiyorum hatta hayatımda hiç içmemişim herşey çocukluk alıskanlıklarından baslıyor iyiki çocukken nefret ediyormusum o pis şeyleri içmek zorunda kalmadım hiç :F:F:F

5litre suyu günde tek başıma içiyorum nerdeyse özellikle yaz ayları:A
yiyeceklerle içilmesi gereken en güzel şey zaten ayran
onun harici haralet basarsa öyle birşey içmem gerekirse miss gibi maden suyu var bir çok hastalığada faydalı asit oranı 0 hepsinden iyi yanı 🙂🙂🙂
maşallah 5 litre sumu içiyorsun ben töbe içemiyorum az içiyorum
ya ne güzel