not: @Çiğdem- türü için aşırı kıskançlıktan çatlama riski içerir
@destere @Aserat @gözlemci @cookies @vadikızı @MelankoliK @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @Forumdash

Diziyi izleyemedim gittinot: @Çiğdem- türü için aşırı kıskançlıktan çatlama riski içerir@destere @Aserat @gözlemci @cookies @vadikızı @MelankoliK @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 44238 Ekli dosyayı görüntüle 44239 Ekli dosyayı görüntüle 44240 Ekli dosyayı görüntüle 44241 Ekli dosyayı görüntüle 44242 Ekli dosyayı görüntüle 44243 Ekli dosyayı görüntüle 44244 Ekli dosyayı görüntüle 44245 Ekli dosyayı görüntüle 44246 Ekli dosyayı görüntüle 44247
Yazın izle derim, gayet iyi bir dizi.Diziyi izleyemedim gitti![]()
Aslında izlediğim çoğu diziyi bıraktım ama kısa süreliğine bu aralar komedi dizilerinden başka birşey izlemiyorumDaha birçok replik var aslında, ama bu kadarı da bize yeter. Daha önce söylenmiş olan lafları sanki ağızdan ilk kez çıkıyormuş gibi gösteren oyuncuları ve senaristi tebrik ederim.
Yazın izle derim, gayet iyi bir dizi.![]()
Aslında izlediğim çoğu diziyi bıraktım ama kısa süreliğine bu aralar komedi dizilerinden başka birşey izlemiyorumAma yazın devam ederken diğer dizilerimin arasına atabilirim KaRa EkmEk dizisini
![]()
devam edelimDaha birçok replik var aslında, ama bu kadarı da bize yeter. Daha önce söylenmiş olan lafları sanki ağızdan ilk kez çıkıyormuş gibi gösteren oyuncuları ve senaristi tebrik ederim.
Yazın izle derim, gayet iyi bir dizi.![]()

sadece asiye söylemiyor melunReplikleri yerine "Asiye'den Giderli Sözler" gibi bişeyler deseydin yaa mubarek![]()
süper repliklerdi ya@Çiğdem- i çatlatmaya devamiyi ki @destere yok mineyi görünce dibi düşüyor şoparın
@MelankoliK @vadikızı @Aserat @gözlemci @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 44258 Ekli dosyayı görüntüle 44259 Ekli dosyayı görüntüle 44260 Ekli dosyayı görüntüle 44261
ondan onrada türk insanları neden tuhaf diyoruz@Çiğdem- i çatlatmaya devamiyi ki @destere yok mineyi görünce dibi düşüyor şoparın
@MelankoliK @vadikızı @Aserat @gözlemci @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 44258 Ekli dosyayı görüntüle 44259 Ekli dosyayı görüntüle 44260 Ekli dosyayı görüntüle 44261
asiyenin nesi varmış içi dışı bir kızcağızondan onrada türk insanları neden tuhaf diyoruz![]()
türk kızlarını lekelemek amaçlı yaratılmıs o karakterasiyenin nesi varmış içi dışı bir kızcağız![]()
ayol sen lekelemeiyon da asiye mi lekeliyortürk kızlarını lekelemek amaçlı yaratılmıs o karakter![]()