Uzun bir aradan sonra beni beğendin sağol.Haftanın en güçlü zirve adaylarından
Uzun bir aradan sonra beni beğendin sağol.Haftanın en güçlü zirve adaylarından
oo buda çok güzel şarkı ya çok severim🙂Bu hafta nostajiye kısa bir ara veriyorum mustafa sandalın 2012 yılında çıkardığı son albümünden bir parçayla bu haftaya katılıyorum ego herkese teşekkürler
@mrt-06 @Bully @denizz19 @batuhankaralar @Maskeli Fedai
@vadikızı @Cengo @xemrexxx @EFE UYSAL @ozgur2113 @Tzira
@hayret bi şey @S.G.A.T. @gözlemci @kaan955 @beyazsoy
@ABAY_06 @sokak sanati @Reytinger @Ahmad @Aserat @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Prncss..
12.ydin 15.olucanBu hafta nostajiye kısa bir ara veriyorum mustafa sandalın 2012 yılında çıkardığı son albümünden bir parçayla bu haftaya katılıyorum ego herkese teşekkürler
@ABAY_06 @sokak sanati @Reytinger @Ahmad @Aserat @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Prncss..
Severim. Geçen haftaya göre kesinlikle çok daha iyi bir seçim.Bu hafta nostajiye kısa bir ara veriyorum mustafa sandalın 2012 yılında çıkardığı son albümünden bir parçayla bu haftaya katılıyorum ego herkese teşekkürler
ilk söyleyen hep avatajlidir. sezen Aksu iyi şarkı söyleyemez iyi şarkı yazarVazgeçtim'i kullanacaktım kaç haftadır erteliyorum, ama Sezen yorumunu beğendim ben.
İyi bir şarkı, rahatladın mı?
tteeee 5.hafta kousunda etiketledim ya hay semra anneannemin gazabına maruz kalasıca.ss
Uzun dediğin 2 hafta yaUzun bir aradan sonra beni beğendin sağol.
severim bu şarkıyı sezen aksu iyi şarkı yazar. )))Beni nasıl buldun Mustafa Ceceli-Limon Çiçekleri
Sana göre öyle "iyi söyleyemez" demek büyük haksızlık olur Sezen'e.ilk söyleyen hep avatajlidir. sezen Aksu iyi şarkı söyleyemez iyi şarkı yazar
Artık "aserat54" değilim, ona göre etiketlersen sevinirim. Sonra şarkıları göremiyorum. Bu hafta daha iyi bir seçim yapmışsın bence.
Herkes iddalı yawwBu hafta nostajiye kısa bir ara veriyorum mustafa sandalın 2012 yılında çıkardığı son albümünden bir parçayla bu haftaya katılıyorum ego herkese teşekkürler
Düşük puan verilmez bu şarkıya,zirveye çok aday var ne olacak
Bülent öldü, artık istese de peşime düşemez. Sezon finalinde Şifozfren Semra ve içi geçmiş kocasından da kurtulacağız inşallah.
Herkes her zaman ki gibi iddalı ama seçim yapmak zorundayızDüşük puan verilmez bu şarkıya,zirveye çok aday var ne olacak
Kendi adıma iyi puan alacaktır benden