Game Of Thrones Hafıza Testi (Spoiler İçerir)

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,955
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Yeni sezona sayılı günler kala hafızamızı tazelemek adına yapılmış güzel bir uygulama testi.

Bakalım hangi karakterin ölüp hangisinin ölmediğini hatırlayabilecek misiniz?
H3zHx31f_hmbbcjFWVtvWC0Mbf2qNRoDskhZMg7MOdD82_5eGGXoH__zVZiM1Eh47y0aSmGNNZ7_JETHL3kLh6pCORR-a_3aq9SvZmcVkQlB1ZppPe_gSQHD9BBmotu_dZwxgD4YoXDv8dwUnid3CrWH3skBg1Yw-5rZJtHAWg=w422-h348-nc

Not : 4.sezonu bitirmemiş izleyicilerin bu testi çözmesi önerilmez. :)

http://onedio.com/haber/hangi-game-...u-veya-yasiyor-hatirlayabilecek-misin--484904

18 de 17 bu tully
ölmemişmiydi sağ mı bıraktılar totoşu onu yanlış yapmışım bir .ss

18'de 15 yaptım, mutluyum. :D

Yanlışlardan ikisi son iki soruda geldi. :(

Yalnız yaşıyor mu ölüyor mu'dan ziyade "kim bu" diye sorsalar 10 taneyi hayatta geçemezdim. :D

18/14 yaptım bi tanesi elimden kaydı.

Bu arada bizim Randall(outlander) GoT'da yaşiyormuş ve karakteri ölmemiş:X Karakteri hatırladım ama onun oynadiğini unutmuşum ki outlander'ı izlerken aklıma gelmedi:X @destere @sokak sanati @yatutarsa

18 sorudan 16 tanesine doğru cevap verdiniz!

Gece Nöbeti komutanı bide Kurdu yanlış cevaplamışım. Kurt yeni aklıma geldi yapcak bişi yok. :D

Lord Stannis Baratheon emrinde bir üstad.

Bunu bilmiyordum öldü dedim ölmüş, sahnesini bile hatırlamıyorum.

18 sorudan 16 tanesine doğru cevap verdiniz!

Gece Nöbeti komutanı bide Kurdu yanlış cevaplamışım. Kurt yeni aklıma geldi yapcak bişi yok. :D

Lord Stannis Baratheon emrinde bir üstad.

Bunu bilmiyordum öldü dedim ölmüş, sahnesini bile hatırlamıyorum.
O üstadı kimse bilmiyordur herhalde. :D Ben ölümünü hatırlamadığıma göre yaşıyordur dedim ama tutmadı. :D

Şaka maka Game of Thrones'taki karakter zenginliği hiçbir dizide yok. Daha onlarcası var bu testte olmayan. :):)

O üstadı kimse bilmiyordur herhalde. :D Ben ölümünü hatırlamadığıma göre yaşıyordur dedim ama tutmadı. :D

Şaka maka Game of Thrones'taki karakter zenginliği hiçbir dizide yok. Daha onlarcası var bu testte olmayan. :):)
Karakter zenginliğini geçtimde arkada çalışan bunun gibi iyi ekip bulabileceğimizi sanmıyorum. :D

Geçtiğimiz ay yayımlanmıştı sanırım 5.sezon belgeseli, cidden acayipti. :)