Bire bir yarışsalar Hasan, Hakan'dan daha güçlü. Serenay ise Nadya'dan.Seranay ve Hasan nasıl kazanıyor ?![]()
Hakan diskalifiye olunca sen Gönüllülerin çığlıklarını görmedin galiba.Ünlüler her zamanki saçmalığını yapıyor. Her ödül sonunda bu kadar abartıyorlar. Ayıp birşey. Allah aşkına açın bir izleyin, Gönüllüler ile Ünlülerin sevinçleri bir mi? Gönüllüler tadında bitiriyor..
Onla o bir mi?Hakan diskalifiye olunca sen Gönüllülerin çığlıklarını görmedin galiba.![]()
Turabinin edepsizlikleri fizani astiHakan diskalifiye olunca sen Gönüllülerin çığlıklarını görmedin galiba.![]()
Altı üstü bir oyun şurda bile taraftarlık yapıyorsunuz başka bir şey demeyeceğim. Önemli değil sen haklı ol.Onla o bir mi?
Birinde oyun gidiyor. Açsın. Diğerinde puan geliyor, onla o durum kesinlikle bir tutulamaz.
yok izliyorum da başka şeylerle takıldım. zaten genelde yarışmaları izlemem ben kavga varsa muhabbet varsa izlerim .Turabi olsaydı kesinlikle oyun gonullulerinfi @china_shangai abi bunu sende biliyorsun
@beyazsoy Turbo olmayınca izlemiyon bakıyorum![]()
Ben gönüllüleri, sen ünlüleri tutuyorsun. Taraftarlık yapan tek ben mi oluyorum?Altı üstü bir oyun şurda bile taraftarlık yapıyorsunuz başka bir şey demeyeceğim. Önemli değil sen haklı ol.![]()