Sizi Hangi Orphan Black Klonu Öldürecek?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Sizi hangi Orphan Black klonunun öldüreceğini merak ediyor musunuz?

Sarah, Alison, Helena, Cosima ve Rachel Duncan hangisi? Testi çöz, öğren!

http://www.buzzfeed.com/erinlarosa/which-orphan-black-clone-will-kill-you#.qkA9Gy0ml2

orphan-black-tatiana-maslany-clones-sarah-alison-cosima-helena-rachel.jpg

@OzaN @BesaleT @cevaa @Forumdash @destere @Reytinger @Çiğdem- @cookies

alison hendricks çıktı
alison un eline düşsem anca beni gülmekten öldürebilir sanırım başka türlü ondan bir zarar gelmez :) sarah ve helen den sonraki favorimdir :) dizinin komedi unsuru ?

cosima lezosferlerden yani tehlikeli kadın dikkat etmek lazım:) bana zararı dokunmazda genç kızların uzak durması gerekiyor :)
hahah ayoll oyüzden diyorum cinsel tercihlerinden dolayı ben onu kandırılır kurtulurum :F:F:F

ayol asıl sana cımaz heöen gebertir seni:A:A:A

olsun bana zararı dokunacak uzuvlara sahip değil bir kere:) en fazla güreş tutarız kadınla :))

@xemrexxx ye felix çıkmış :)
hahahah @xemrexxx ve felix çok uyumlular bence felixte emreye kıyamaz onlarda anlaşırlar :A:A:A
ben size gelin helix izleyin dedim felixden vazeçemeyen sizisizini bana da sarah çıktı nasul bir kadın güzel mi?

Which “Orphan Black” Clone Will Kill You?

1. You got: Sarah Manning
    Sarah is going to kill you! Sorry about that! She will knife you to death, likely in the shower. But if it makes you feel better, she’ll absolutely HATE having to do this. RIP, friend.

ben size gelin helix izleyin dedim felixden vazeçemeyen sizisizini bana da sarah çıktı nasul bir kadın güzel mi?

Which “Orphan Black” Clone Will Kill You?

1. You got: Sarah Manning
    Sarah is going to kill you! Sorry about that! She will knife you to death, likely in the shower. But if it makes you feel better, she’ll absolutely HATE having to do this. RIP, friend.
ayolll hepsini aynı kadın canlandırıyor işte :F:F:F
ama sana çıkan sarah akrakteri başroldeki karakter en önemlisi yani
şu ortada başı kapalı olan :F:F:F