ya cevap versene şaka yapmak istemiştim özür dilerim yayıldızla cevap veriyorum sana
ya cevap versene şaka yapmak istemiştim özür dilerim yayıldızla cevap veriyorum sana
hangi konudaya cevap versene şaka yapmak istemiştim özür dilerim ya
Finale kalırsan iyi puan alırsın benden tabi kimle kaldığında önemlifinale inşallah
emre lütfen bak şu an ağlatıyosun kara ekmek konusundahangi konuda
tabi ki de sezenciğimle kalıcam bu hafta elenmezse totalcanFinale kalırsan iyi puan alırsın benden tabi kimle kaldığında önemli
emre lütfen bak şu an ağlatıyosun kara ekmek konusunda
şaka yapayım dedim lütfen ama
ayoll göbek atman gerek senin şuan cnm keşke bizde gözünden düşebilsek şununhangi konuda
ay @Çiğdem- taktiği uyguladım o da destereye uyguluyor biraz süüründürüyor iyi oluyormuş böyle kızmadım tabisi deemre lütfen bak şu an ağlatıyosun kara ekmek konusunda
şaka yapayım dedim lütfen ama
ağlıyoruz diyoruz sen orda gülüyosun allah canımı alsıntabi ki de sezenciğimle kalıcam bu hafta elenmezse totalcan
Finale kadar kalabilecek potansiyelin var aslında ama doğru stratejilerle kalırsın haftaya koyacağın şarkı büyük önem taşıyor meselatabi ki de sezenciğimle kalıcam bu hafta elenmezse totalcan
ayoll göbek atman gerek senin şuan cnm keşke bizde gözünden düşebilsek şunun
aşk olsun yaaa aşk olsun zaten bugünlerde herkes üzüyor ağlatıyoray @Çiğdem- taktiği uyguladım o da destereye uyguluyor biraz süüründürüyor iyi oluyormuş böyle kızmadım tabisi de
belki bu olur haftaya en azından bunun seviyesinde olacakFinale kadar kalabilecek potansiyelin var aslında ama doğru stratejilerle kalırsın haftaya koyacağın şarkı büyük önem taşıyor mesela
Hadi bakalım neler yapacağını merak ediyorumbelki bu olur haftaya en azından bunun seviyesinde olacak
bu şarkıyı da @Çiğdem- e armağan etmişsin yine ahlaksız teklif .ssHadi bakalım neler yapacağını merak ediyorum
bu hafta gibi bu parçada yüksek puan alır benden 🙂🙂🙂belki bu olur haftaya en azından bunun seviyesinde olacak
sana 0 puan vercem ağlattın beni akşam akşam yabelki bu olur haftaya en azından bunun seviyesinde olacak
Bunu da paylaş güzel şarkıdır