Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hayır değilim 31 yaşındayım önceki hesabım kapandığı için gerçek
bilgi veremedim 84 lüyüm yoksa burdan yazacağına özelden sorsaydın ya :(
Kusura bakma abla ya o anlık sinirle Allah korusun tüm olaylar bozulacaktı ya

-Tapatalk-

Kusura bakma abla ya o anlık sinirle Allah korusun tüm olaylar bozulacaktı ya

-Tapatalk-
önemli değil cnm tekrar söyleyeim yalan söylemem ben maalesef kapanınca
hesap doğum tarihimi yazamadım

ohaaa benden 6 yaş küçük çıkarsa gerçekten ohaa derim 2 yıldır tanıyorum ben kızı yalan söylemiyordur inş ama facesinde fotoğrafları yokki yanlıs hatırlamıyorsam eğer kurtlar vadisi forumdakıelrmi çıkarmıs bu dedikoduyu (b)(b)(b)
özelden yazdım ama burdada söyleyeyim önceki hesabım kapandığı için
gerçek doğum tarihimi yazamadım canım

@papuleoo aga o konuya yorum falan yapmıyorum burdan seni kutlamak istiyorum helal olsun eline sağlık noktasına virgülüne kadar katılıyorum her yazdığının altına imzamı atarım
aga sen bu konuda olmalısın bekliyoruz seni 🙂

@papuleoo agammm foruma girmiş gördüm ama profiline girilmiyor aga nolur bi ses var ya çok özledik seni

eh işte aga bizim müzik seviyemiz çok üst düzey olduğu için zor biraz :D
Aga bizim forumdan biri bizim odaya geldi onun sayesinde öğrendim seçim var diye. Girdim o zevkle millet nasıl atmış öyle.

Polat ALEMDAR efsanedir efsane gerisi teferruattır.

oda derken aga haxball mı
Aga 123mn diye bir arkadaş aynı yurttaymışız geçen biri yazmış ıp ne aynı diye bana yazdı ordan tanıştık adam bir geldi bir geldi adam kaydı bizim oda ya aldı zaten daha önce ortak dizimiz vardı.

Aga sence oylama ne olur bu kadar antici varken?

Aga bizim forumdan biri bizim odaya geldi onun sayesinde öğrendim seçim var diye. Girdim o zevkle millet nasıl atmış öyle.

Polat ALEMDAR efsanedir efsane gerisi teferruattır.
aga hoşgeldin bu vesileyle aramıza tekrar döndüğünü varsayıyorum ;merak etme bu konuda artık saygısızlık yapıcak kimse kalmadı primde vermeyecez

Aga 123mn diye bir arkadaş aynı yurttaymışız geçen biri yazmış ıp ne aynı diye bana yazdı ordan tanıştık adam bir geldi bir geldi adam kaydı bizim oda ya aldı zaten daha önce ortak dizimiz vardı.

Aga sence oylama ne olur bu kadar antici varken?
anaaa şansa bak ya ne güzel bi raslantı müthişmiş :d o arkadaşın vadici olduğunu biliyorum ancak hiç yorum yazmıyor helal olsun kardeşime
aga söylede o da aramıza aktif bi şekilde katılsın ya :D
siz nasıl anladınız ki aynı yurtta olduğunuzu

oylamayı alırız anticilere rağmen

@papuleoo agammm foruma girmiş gördüm ama profiline girilmiyor aga nolur bi ses var ya çok özledik seni

eh işte aga bizim müzik seviyemiz çok üst düzey olduğu için zor biraz :D

Müzik alıntıdır.. demin tesadüfen gördüm.. güzel çalışma olmuş.. o yüzden paylastim. Vadiye yapılan müzik çalismalari dünyada tek.. gerçekten inanılmaz bir izleyici kitlesi var.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
anaaa şansa bak ya ne güzel bi raslantı müthişmiş :d o arkadaşın vadici olduğunu biliyorum ancak hiç yorum yazmıyor helal olsun kardeşime
aga söylede o da aramıza aktif bi şekilde katılsın ya :D
siz nasıl anladınız ki aynı yurtta olduğunuzu

oylamayı alırız anticilere rağmen
Aga yurdun bilgisayarları aynı herhalde benim en son girdigime o da girmiş yoneticilerden yakamos demiş aynı diye o da yazdı o şekil :)

@-KADİR - inşallah geceleri bu vakit takilacam eskisi gibi ancak zaman yok maalesef :) valla böyle yorumları görünce insan sinirleniyor. Bu arada vadiye de yavaş yavaş başlıyorum.

Müzik alıntıdır.. demin tesadüfen gördüm.. güzel çalışma olmuş.. o yüzden paylastim. Vadiye yapılan müzik çakismasi dünyada tek.. gerçekten ım inanılmaz bir izleyici kitlesi var.

Tapatalk 2
heralde aga ilk ve tek
cendereye yapılan onlarca yüzlerce mixler var mesela bunun gibi de çok çalışma var

ÇD'yi bilirsin, her düşündüğünü yazar :D
keşke düşünse gerçekten ben ondan da şüpheliyim :D

heralde aga ilk ve tek
cendereye yapılan onlarca yüzlerce mixler var mesela bunun gibi de çok çalışma var

keşke düşünse gerçekten ben ondan da şüpheliyim :D
O kadar da açık konuşmayım demiştim, ama sen lap diye söyledin maşallah :D

Aga yurdun bilgisayarları aynı herhalde benim en son girdigime o da girmiş yoneticilerden yakamos demiş aynı diye o da yazdı o şekil :)

@-KADİR - inşallah geceleri bu vakit takilacam eskisi gibi ancak zaman yok maalesef :) valla böyle yorumları görünce insan sinirleniyor. Bu arada vadiye de yavaş yavaş başlıyorum.
eyvallah aga sen en azından fırsat buldukça yaz öyle tamamen gitme bu sinirli gecemde gelmen iyi bir moral oldu

çok güzel bi tesadüf olmuş gerçekten :)
seni her zaman görmek istiyoruz aga çok değerlisin bizim için
bu arada vadiye başladığın belli az önce duran emmiden bi söz söyledin kaçıncı bölümdesin :D

eyvallah aga sen en azından fırsat buldukça yaz öyle tamamen gitme bu sinirli gecemde gelmen iyi bir moral oldu
çd ye karşı her zaman açık sözlü olmuşumdur :D

Müzik alıntıdır.. demin tesadüfen gördüm.. güzel çalışma olmuş.. o yüzden paylastim. Vadiye yapılan müzik çakismasi dünyada tek.. gerçekten ım inanılmaz bir izleyici kitlesi var.

Tapatalk 2
Vadi'de kullanılan müzikler de genelde bu tip hazır müzikler aslında. Bu müziklerin satıldığı siteler var. Alıp, düzenleyip direk diziye koyuyolar. Özellikle son yıllardaki müziklerin çoğu bu şekilde. Gökhan Kırdar'ın eliyle yaptığı müzik sayısı çok değil.

Ama kullanmak için yaptığı seçimler çok çok iyi, ona laf yok zaten ^^