selim'in kayıtların gelecegini anlatmasıyla anlamıştım sude'nin ondan önce davranacagını. saatini bile söyledi adam. ://
Yaman'ın niyetini bozduğu sahnelere geldimi ?Araya kaynadı ama Yaman sanırım ilk defa Mira'ya aşkım dedi.![]()
Tam üstüne bastın.Yaman'ın niyetini bozduğu sahnelere geldimi ?![]()
Simdi geldi.Yaman'ın niyetini bozduğu sahnelere geldimi ?![]()
Tam üstüne bastın.![]()
Tüh kaçırdım desenizeSimdi geldi.![]()
Bir sey olmadi ya. Yaman azcik sov yapti.Tüh kaçırdım desenize![]()
Bu Miranın hastalığı vardı çocuk yapmasına engeldi galiba ?Yaman döncek bi bakıcak Mira hamile.![]()
Baklavalarınımı gösterdi Mira'yaBir sey olmadi ya. Yaman azcik sov yapti.![]()
O yüzden fırsat bu fırsat diyip Yaman'ın kanına girdi.Bu Miranın hastalığı vardı çocuk yapmasına engeldi galiba ?
Aynen ama ameliyattan sonra galiba. Anlamadim bende tam.Bu Miranın hastalığı vardı çocuk yapmasına engeldi galiba ?
Aynen, baklavalari gösterdi.Bu Miranın hastalığı vardı çocuk yapmasına engeldi galiba ?
Baklavalarınımı gösterdi Mira'ya![]()
He ameliyattan önce yaptık yaptık oyksa olmıyacak birdaha şansımızO yüzden fırsat bu fırsat diyip Yaman'ın kanına girdi.![]()
Mira terketmesin gineYaman'in foyasi meydana cikti. Bakalim Mira ne yapacak.![]()
Mira bebek istiyor daha. Ameliyatindan vazgeciyor. Kendisini tehlikeye atiyor.Mira terketmesin gine
Elif ortalıkta yokmu hala![]()
He doğru o zaman çocuk işini hallederse Mira sonradan ayrılır zaten finalde Mira ölürse bebeğede Elif bakarMira bebek istiyor daha. Ameliyatindan vazgeciyor. Kendisini tehlikeye atiyor.
Elif ne ayak simdi.![]()
Elif falan kalmadi artik ya.[HASHTAG]#medcezir[/HASHTAG] tt listesinde
He doğru o zaman çocuk işini hallederse Mira sonradan ayrılır zaten finalde Mira ölürse bebeğede Elif bakar![]()
Kalmadımı ya ben yarım yamalak izliyorum idare et niye ya iyi kızdı halbuki ilk girdiğinde sende çok sevmiştinElif falan kalmadi artik ya.![]()