Medcezir'in 3. Sezonu Yok!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1414667208.jpg

Star TV'nin sevilen gençlik dizisi Medcezir final yapmaya hazırlanıyor!

Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Medcezir'in yapım ekibi geçtiğimiz günlerde bir araya geldiler ve diziyi bitirme kararı aldılar. Dizinin Haziran ayında final yapması bekleniyor.

Medcezir yeni bölümleriyle Cuma akşamları 20.30'da Star TV'de!

Beş Kardeş ve Kara Para Aşk'ta bitecek muhtemelen.

Sosyal medyadan ne kadar baskı gelsede Ay Yapım kimseyi ciddiye almıyor.

Doğru karar almışlar.

Dizinin 3 sezonu kaldıracağını hiç sanmıyordum zaten düşük gidiyor şuan seneye dahada düşerdi.

Beş Kardeş ve Kara Para Aşk'ta bitecek muhtemelen.

Sosyal medyadan ne kadar baskı gelsede Ay Yapım'ın kimseyi ciddiye alacağını düşünmüyorum.
Kara Para Ask'in bitecegi yönelik haber cikmamis miydi, ben öyle hatirliyorum? Biter o da bence, devam etmesi mantiksiz. :)

Bes Kardes yaz sezonunda yayinlanip, ekrana veda eder bence.

Kara Para Ask'in bitecegi yönelik haber cikmamis miydi, ben öyle hatirliyorum? Biter o da bence, devam etmesi mantiksiz. :)

Bes Kardes yaz sezonunda yayinlanip, ekrana veda eder bence.
Bence Kara Para Aşk'ın biteceğinin kararını çoktan aldılar da fanlardan korkuya açıklayamıyorlar.

Devam etse izlermiyim. Evet sonuna kadar. Hiçbir dizimi yarım bırakmadım bugüne kadar.

Bence Kara Para Aşk'ın biteceğinin kararını çoktan aldılar da fanlardan korkuya açıklayamıyorlar.

Devam etse izlermiyim. Evet sonuna kadar. Hiçbir dizimi yarım bırakmadım bugüne kadar.
Tabi ki izlerim sonuna kadar, onda sorun yok ama bitmesini isterim onun da. Karadayi, Medcezir ve Kara Para Ask.. üc Ay Yapim dizisi ve izledigim dizi bitsin, gelecek sezon dizi falan takip etmem artik. :)

En doğrusu. :) Zaten 3.sezona çıkmayacağını sezon başladığında tahmin ediyordum.

O değil de dizim bitiyor, gelecek sezon boşluğa düşecem gibi Cuma günleri. :(

Meryemimin dizisini cuma yapsinlar seneyede izleyelim :love1: @xemrexxx
Medcezirin finalina baya az kaldi ama hala olay yok .ss Neyse finali bekliyoruz :)

Doğru bir karar. Reytingler geçen sezona göre düşüşte zaten, bir de 3. sezon olsaydı daha kötü sonuçlar alırdı.

Bu arada Ay Yapım'ın tüm dizileri sezon sonunda bitecek, bu yüzden de gelecek sezona çok daha iddialı hazırlanmaları gerekiyor.

Tabi ki izlerim sonuna kadar, onda sorun yok ama bitmesini isterim onun da. Karadayi, Medcezir ve Kara Para Ask.. üc Ay Yapim dizisi ve izledigim dizi bitsin, gelecek sezon dizi falan takip etmem artik. :)
Bende tadında bitmesini istiyorum.

Kenan ve Tuba'nın dizisi olmayınca malum bende dizi izlemem.

Kurtlar Vadisi başka o benim milli dizim, ömür boyu gittiği yere kadar.

Dizinin konusu 1. sezonda bitti, 2. sezonda gereksiz uzatılan senaryodan başka birşey yoktu. Zaten bu reytinglerinde yansıdı ve 4 reytinge kadar düştü.

Ece Yörenç yalanlama yapacaktır muhtemelen ama bu haberi yapan gazetecinin yaptığı haberlerin %99'u doğru haber.

En doğrusu. :) Zaten 3.sezona çıkmayacağını sezon başladığında tahmin ediyordum.

O değil de dizim bitiyor, gelecek sezon boşluğa düşecem gibi Cuma günleri. :(
Kara Ekmek izle, güzel dizi bence. :)

istese de devam edemezdi zaten reiytngleri çok düşük

Meryem'i koymasınlar oraya, Kara Ekmek de gelecek sezon yine Cuma günü olursa zorlanır karşısında. :D
Meryemin dizisi zorlanmaz lo her türlü zirve :Z
Kara ekmek gelecek sezon göçecek gibi duruyor ama iyi dizi izliyorum inşallah bitmez :)