Ustayı kaç bölüm sonra bu kadar aktif gördüm inşallah böyle devam eder diziye renk geldi vallaDizi müthiş ilerlemeye başladı buna da laf söyleyen kimse kusura bakmasın gitsin Arka Sokaklar izlesin.![]()
buna da laf söyleyen izlemesin zaten valla son 20-30 dakka dehşet gidiyor vadiDizi müthiş ilerlemeye başladı buna da laf söyleyen kimse kusura bakmasın gitsin Arka Sokaklar izlesin.![]()
Karşılıklı sahneleri artsa Tilki'nin elinde dayanamaz Raskoln.raskoln vs. tilki resmen derbi maç
tilki efsane ama ben raskolnü tutuyorum
beğenmedinmi yine sen bölümü@sürgünüm bana 350. Bolumden sonra arka sokaklari seyrettirecen)))))))))))))
aga ikisi de çok seviliyor en sevilen karakterler ikisi de birbirinden tuhaf bunları izlemek çok keyifli ama ikisinin toplam sahnesi 1 bölümde 5 dakka bile değilKarşılıklı sahneleri artsa Tilki'nin elinde dayanamaz Raskoln.
Raskoln'e kıyamıyorlar bence.![]()
Beğenmediğin bölüm olsada yine gitmezsin sen. Arka Sokalar'ı da anca senin çocuklar izlerdir abi.@sürgünüm bana 350. Bolumden sonra arka sokaklari seyrettirecen)))))))))))))
aga sırf çatışma @china_shangai abiyi kesmez ona derin mevzular gizemli konular ters köşeler lazım bunların yanında da aksiyon olursa o bölüme bayılır onun haricindeki bu tarz bölümlere fazla giydirmesede bunlarla tatmin olmazraskoln vs. tilki resmen derbi maç
tilki efsane ama ben raskolnü tutuyorum
abi sen böyle değildin ya hiçbişey beğenmiyon Allah Allah@-KADİR- abi niye böyle oldu çok değişti çookkkk
![]()
Gecmisin hatrina gelecegin cefasini cekiyoruzBeğenmediğin bölüm olsada yine gitmezsin sen. Arka Sokalar'ı da anca senin çocuklar izlerdir abi.![]()
abi çok şey istiyor tabi öyle bölümlere bizde bayılıyoruz ama bunlarıda beğenmesi lazımaga sırf çatışma @china_shangai abiyi kesmez ona derin mevzular gizemli konular ters köşeler lazım bunların yanında da aksiyon olursa o bölüme bayılır onun haricindeki bu tarz bölümlere fazla giydirmesede bunlarla tatmin olmaz![]()
Aynı kafadayız zaten china abimleaga sırf çatışma @china_shangai abiyi kesmez ona derin mevzular gizemli konular ters köşeler lazım bunların yanında da aksiyon olursa o bölüme bayılır onun haricindeki bu tarz bölümlere fazla giydirmesede bunlarla tatmin olmaz![]()
kesinlikle bu kanaldan artık kurtulmamız lazım lanet olsun kanal d ye geçtiğimiz güne ya tarihin en düşük reytinglerini alıyoruz yok böyle bişey reklam reklam reklamyok yok herşeyden evvel bu lanet kanaldan kurtulmak lazım hay ben sizin koyacağınız reklamın