Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazıkçı damgasını ye biraz sen de.

CBdFTXnWgAAXB0Y.jpg

Doğukan iyi performans sergilemediği taktirde yazacak. Bu hafta yükselişe geçerse yazmaz.

Merve herkesi birbirine düşürmeye çalışmıyor. Hakan'a surat yapmadı. Hakan'ın sert çıkışına anlam veremediği için kızmıştı. Ancak sonradan durumu anlayınca Berna ile ilişkisini kesti.

Adaylar belli olmadan önce oylama bitiyor. O yüzden sonuç yine aynı olacaktı.

Merve Oflaz yapamadığını kabulleniyor. Ama zayıf değil. Çoğu oyunda atış falan yaptıkları için kaybediyor. Çoğu oyunda da ucu ucuna kaybediyor.
İyi de yükselmeyecek ki. :D Kendini Aydın ile kıyaslıyor hala.

Serenay'in gizli anlarda suratina yapistirdigi masum maskesi dusuyor ya bayiliyorum.

Survivorda dengeler hep degisiyor ama suanki durumda unluler dokunulmazligi kaybederse
Merve, anil ve Pascal merve oflazi yazar
Merve oflaz, serenay, dogukan ve Hakan bernayi yazar ve

Berna kendisinin yazilacagini bildigi icin Merve oflazi yazar. Bir dahaki seferede uclu aday olunur ve birinciligi Serenay alirsa Merve oflazin yine kurtulma sansi var egerki ilk adaylardan olmazsa
Gönululerde Begum yine ilk aday olur. yaninada Hasani koyarlar. Egerki hasan dokunulmaz olursa sahra söylenir

Serenay,Merve O,Hakan,Turabi,Bozok,Taner adadan gittikçe ben sevineceğim.

Merve aydin 4. Olmis :)))))) ,serenayin altinda kalmis :))))))) bu daha iyi gunleri ukala enaniyeti tavan yapmis kibir abidesi 😉))))
Bu sezon ikidir ada konseyini izliyorum. Merve Aydin her seye agliyor bu ne sulugözlülük bu ne bicim yarismaci. Ne yapmaya calisiyor anlamak mümkün degil. Cok itici biri. Biri elendi diye bu kadarda aglanmaz. Gören Almeda mervenin kardesi ve ölmüs sanacak.
kesinlikle katılıyorum şuan turabiden bile daha itici benim gözümde merve aydın denen kız
bi insan bu kadar mı itici olur ya kazanınca saçma sapan hareketler kaybedince mal mal hareketler insan biraz edepli davranır kendini dev aynasında görüyor vatandaş
İnşallah elenirde şu itici kızdan kurtuluruz
abinin dediği gibi de baya baya kibirli şu hayatta kibirli insanlardan nefret ederim kendini öven adamı sevmem bırak başkaları övsün seni
o ağlama zırlamaları da numaradandır kesin :D

almedanın elenmesi normaldir yarışmada hiçbir etkinliği yoktu

bu arada savcımız şehit oldu mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin gerçekten acayip üzüldüm bunu yapan hainlere Rabbim İnşallah gün yüzü göstermez

birde bu üzücü olaylar yaşanırken burda survivor falan konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum fazla abartmamak lazım

Her sene şu yorum konusuna girmekten ve yorum yapmaktan zevk alırken bu sene hiç giresim gelmiyor. Karşınızda olsa yüzüne karşı konuşamayacağınız insanlar için ne çirkin tabirler kullanıyorsunuz. Ne demek karaktersiz !! Kimse kusura bakmasın.

Bu arada unutmayın Özge Ulusoy hiç oyun kazanamadığı halde son 5'e kadar ilerledi. Her şey performans değildir.

@RevaN @olizvel @HachiKo Rahat olun.İnşallah Anıl ve Merve Aydın Kıbrıs'ta olacak.

@hayret bi şey O zaman insanlara beni sırtımdan bıçakladı demeden önce kendinin yapmaması gerekiyor.Kendi Tolga'yı yazdı.Berna'yla samimiydi ve onu söyledi.

Her sene şu yorum konusuna girmekten ve yorum yapmaktan zevk alırken bu sene hiç giresim gelmiyor. Karşınızda olsa yüzüne karşı konuşamayacağınız insanlar için ne çirkin tabirler kullanıyorsunuz. Ne demek karaktersiz !! Kimse kusura bakmasın.

Bu arada unutmayın Özge Ulusoy hiç oyun kazanamadığı halde son 5'e kadar ilerledi. Her şey performans değildir.
performans değil herşey tabi karakterde önemli ama kimse de kara kaşına kara gözüne oy yollamasın
bak anıla adam yatarak 1.olmuş adalete bak be millet kendini yırtıyor 1.olamıyor adam yatarak 1.
bu sistem inanılmaz adaletsiz eğer haksızlık olursa survivor falan izlemem bi daha
merve oflaz ı o kadar savunuyonda bi işe yaradığı yok tabi elenecek şansa bala yırttı bu hafta da ama diğer haftalarda gider

berna hem samimi hemde iyi yarışıyor kızlardan sevdiğim bi isim

@RevaN @olizvel @HachiKo Rahat olun.İnşallah Anıl ve Merve Aydın Kıbrıs'ta olacak.

@hayret bi şey O zaman insanlara beni sırtımdan bıçakladı demeden önce kendinin yapmaması gerekiyor.Kendi Tolga'yı yazdı.Berna'yla samimiydi ve onu söyledi.
Sen benim Serenay'ı savunduğumu nerden çıkarttın? Karaktersiz dediğin kişi o değil çünkü yazdığın mesajda. Birde sadece sana söylemedim Konuda çok var böyle cümleler.

performans değil herşey tabi karakterde önemli ama kimse de kara kaşına kara gözüne oy yollamasın
bak anıla adam yatarak 1.olmuş adalete bak be millet kendini yırtıyor 1.olamıyor adam yatarak 1.
bu sistem inanılmaz adaletsiz eğer haksızlık olursa survivor falan izlemem bi daha
merve oflaz ı o kadar savunuyonda bi işe yaradığı yok tabi elenecek şansa bala yırttı bu hafta da ama diğer haftalarda gider

berna hem samimi hemde iyi yarışıyor kızlardan sevdiğim bi isim
Ben Merve Oflaz'ı normalde de takip ederim. Sevdiğim bir ünlüdür. Oyun kazanamıyor diye onu yerden yere vurmam. Desteklemeye devam ederim. Ama sayfada görüyorsun oyun kazanamıyor diye denmeyen laf kalmadı. En azından Taner gibi korkarak geriye çekilmedi. Rezil olma pahasına oynamaya devam etti. Ama şimdi hep oynayacak. Belki artık açılır :)

Sisteme bende karşıyım. Merve'nin birinci olduğu zamanki gibi iki eleme adayı arasında oyun oynanmalı ve hak eden kalmalı. :)

Sen benim Serenay'ı savunduğumu nerden çıkarttın? Karaktersiz dediğin kişi o değil çünkü yazdığın mesajda. Birde sadece sana söylemedim Konuda çok var böyle cümleler.

Ben Merve Oflaz'ı normalde de takip ederim. Sevdiğim bir ünlüdür. Oyun kazanamıyor diye onu yerden yere vurmam. Desteklemeye devam ederim. Ama sayfada görüyorsun oyun kazanamıyor diye denmeyen laf kalmadı. En azından Taner gibi korkarak geriye çekilmedi. Rezil olma pahasına oynamaya devam etti. Ama şimdi hep oynayacak. Belki artık açılır :)

Sisteme bende karşıyım. Merve'nin birinci olduğu zamanki gibi iki eleme adayı arasında oyun oynanmalı ve hak eden kalmalı. :)
normalde sevip sevmemen ayrı bişey ama yarışmada ki performansı son derece kötü tabi eleştirecekler
açılana kadar elenmezse iyidir :D

normalde sevip sevmemen ayrı bişey ama yarışmada ki performansı son derece kötü tabi eleştirecekler
açılana kadar elenmezse iyidir :D

Ben bu şekilde eleştirilere karşıyım. Eleştirilecekse düzgün bir üslupla eleştirilmeli :)

Umarım açılır :D
oflaz adada rahat durmuyor o adayı ikiye bölen oflaz. birleşme tekliflerine hep karşı çıktı neden çünkü gurup olmazsa kendisinin gideceğini biliyor. hakanı elinde oynatıyor bernaya duygu sömürüsü yapıyor. bu adil değil. kulusle kalmayı çalışıyor üstüne oyun kazanamıyor. taner ile bir farkı yok sadece tanerin bu kadar kulis yapmasına gerek yok. sırtını turabiye dayadı keyfine bakıyor)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...