iyi espri)) dhkpc nin savcı odası basması haberi yayınlanmayacak sadece)))Yayin yasağı ne demek bu aksam diziler yayinlanmayacakmi 😱
iyi espri)) dhkpc nin savcı odası basması haberi yayınlanmayacak sadece)))Yayin yasağı ne demek bu aksam diziler yayinlanmayacakmi 😱
bir kaç adam daha katledilir günün sonunda ve halk allkışlar ve sahne kapanıriyi espri)) dhkpc nin savcı odası basması haberi yayınlanmayacak sadece)))
Milli eğitim bakanı enerji bakanından bilgiyi almış paylaşmıştır ne var bunda.Hem kriz dönemlerinde her bakan açıklama yaparbuna ne diyeceksiniz,elektriklerin ne zaman geleceğini milli eğitim bakanı açıkladı,Hüloğğğğlar alkış
asıl dhkpc sizi salak yerine koyuyor))) adamlar amerika karşıtı görünüp amerikanın isteği olan hükümeti devirmek istiyor))) gezi de ne oldu bal gibi darbe girisimiydi niye hükümet kendini devirmek istesin))) buna çanak tutan dhkpc hükümetin örgütü olduğuna inanmak cidden safdillikulan sizin planlarınız #gerçeğigör kör olma,susma,hükümet sizi salak yerine koyuyor,uyuyorsunuz heyyyyy....
yahuu ne var bunda haberi paylaştım. yukarda enerji bakanından aldığım bilgiyi paylaşıyorum dedi bakan. enerji bakanı da soma da görevi değilken açıklamalarda bulundu . kriz anında bakanların rutueli bu))) herşeyden bir şey çıkarma sağlıklı ruh hali değil.))))buna ne diyeceksiniz,elektriklerin ne zaman geleceğini milli eğitim bakanı açıkladı,Hüloğğğğlar alkış
orman bakanıda 25 şehitle ilgili açıklamalar yapmıştı zamanında,hüloğğğğa devam...yahuu ne var bunda haberi paylaştım. yukarda enerji bakanından aldığım bilgiyi paylaşıyorum dedi bakan. enerji bakanı da soma da görevi değilken açıklamalarda bulundu . kriz anında bakanların rutueli bu))) herşeyden bir şey çıkarma sağlıklı ruh hali değil.))))
hakikaten komedi gibi mit operasyon yapsa daha büyük eylem yapar herkes şok olur. yazmayayım dedim ama, al sana operasyon bir bakanı kaçırırsın al sana dünya çapında bir olay.
Bonus değilim ki ben. Çok şükür gelmiş elektrik uyuya kalmışım birazcık.bonus kafan sonunda işe yarayacak)))
Kriz anında her bakan açıklama yaparorman bakanıda 25 şehitle ilgili açıklamalar yapmıştı zamanında,hüloğğğğa devam...
tarım bakanı soma faciası ile ilgili açıklamalar yapmıştı,neyse ççok paranoyağız,HüloğğğğğğğğğğKriz anında her bakan açıklama yapar
Fazla paranoyaklık iyi değildir kardeş git doğaya temiz hava al oksejeni ciğerlerine kadar çek rahatla her şeyden birşey çıkarmak sağlıklı bir durum değil
istedigine inan, bir komplo teorisine inanan birine istediğin delili köy inanmıyor kardeşim, benim sana yapabileceğim iyilik bu kadar pes))))orman bakanıda 25 şehitle ilgili açıklamalar yapmıştı zamanında,hüloğğğğa devam...
iyide pili kafana sürerek nasıl dolsuracan o zaman)))Bonus değilim ki ben. Çok şükür gelmiş elektrik uyuya kalmışım birazcık.
O zaman yıl kaçtı şimdi yıl kaç, o zamanlara göre geliştik diyordunuz nerede o zaman gelişme hani hala o zamanla kıyaslıyorsunuz. Hatayı arayın az biraz kabul edin hatanızı o da bi erdemliktir ama nerde, tabi kimden ne bekliyoruz değil mi pardon.eskiden CHP varken Türkiye nasıldı simülasyonu gösterdi hükümet güzel seçim çalışması))) Ecevit hukunetinde bol bol olurdu insanın eskiyi hatırlaması güzel)))
Siber saldırı yapılmış iddiası da varŞu işin Türkiyede olması gerçekten üzücü ama hemen ülkeyi karalamakta akıl işi değil, evet tam 8-10 saatir elektrik yok ama ,ülkeye devlete edilmeyen küfür laf kalmamış, biracık iyi bir düşünme lazım . Ama 70 küsür ilde kesilmesi de gerçekten üzücü, sebep nedir tam açıklanmadı kimisi Ab ye elektrik vermiyecez bir daha onu hatlarının kopması sebebiyle kesildi falan deniyor ama işin aslı nedir bilen yok.