Yaşam Tüm Türkiye'de Elektriklerin Kesilmesi

Milli Eğitim Bakanı açıklama yapmış saat 20:00'da elektriksiz yer kalmayacakmış.
(Milli Eğitim Bakanı evet. :))
senden önce paylaştım yukarda haberin orjinali. enerji bakanından aldığı bilgiyi paylaştığını söylemiş. kriz anlarında her bakan açıklama yapar

istanbulda gidip gidip geliyor maalesef. mum ışığı

ama merak etme hocalar sınavı iptal eder. elektrik kesildi çalışmadık yalanı ilk kez işe yarayacak gibi)))
Ben trabzondayim lo sen istanbuldamisin :(
Yok be bizim okul sorunlu olduğu için yaparlar sınav :T

istanbulda gidip gidip geliyor maalesef. mum ışığı

ama merak etme hocalar sınavı iptal eder. elektrik kesildi çalışmadık yalanı ilk kez işe yarayacak gibi)))
Geçen yıl lav silahlarla Ak Parti binasına saldırı yapmış dhkpc @dizimedya ya duyurulur

yayın yasağı denilen şey hükümetin halktan korktuğunun ve yalancı olduğunun göstergesi değil mi? @beyazsoy
Ne alakası var Allah aşkına sürekli yalan haber yapacaklar sürekli halkı kışkırtmaya çalışacaklar bu olay üzerinden.Yayın yasağı doğru.Hükümet halktan korktuğu falan yok abartmayın yahu

kendilerini madur gösteriyorlar hüloğğğğlarda inanıyor
Hüloğğğğ mu yapma gözünü sevim kendi yaptığınız şeyi bizim üzerimize giydirmeye çalışmayın

Yav ne mağduru arkadaş Hükümete karşı bir saldırı olduğunda hemen mağdurluk yapıyorlar diyorsunuz.Ak Parti binasında sadece bu değil daha öncede bir sürü saldırı var google amcaya sor öğren :)

Erdoğan a suikast iddialarında da dhkpc nin ismi geçiyor onuda google amcaya sor :)

Bu gezicilerden bıkkınlık geldi be kardeşim hepsini alacan sorguya direneni diri diri göm. Bunlar bizim milletimiz olamaz. Avukatı rehin almışlar yazık ya bir berkin elvan için su terörist yuzunden ağzımı bozmak istemiyorum ...

Yayın yasağı gelmis bu arada

-Tapatalk-

Bu gezicilerden bıkkınlık geldi be kardeşim hepsini alacan sorguya direneni diri diri göm. Bunlar bizim milletimiz olamaz. Avukatı rehin almışlar yazık ya bir berkin elvan için su terörist için ağzımı bozmak istemiyorum ...

-Tapatalk-
ulan sizin planlarınız #gerçeğigör kör olma,susma,hükümet sizi salak yerine koyuyor,uyuyorsunuz heyyyyy....

Bu gezicilerden bıkkınlık geldi be kardeşim hepsini alacan sorguya direneni diri diri göm. Bunlar bizim milletimiz olamaz. Avukatı rehin almışlar yazık ya bir berkin elvan için su terörist yuzunden ağzımı bozmak istemiyorum ...

-Tapatalk-
Yayin yasağı ne demek bu aksam diziler yayinlanmayacakmi 😱

-Tapatalk-

ulan sizin planlarınız #gerçeğigör kör olma,susma,hükümet sizi salak yerine koyuyor,uyuyorsunuz heyyyyy....
Asıl sizi birileri salak yerine koyuyuor uyan kardeş uyan birileri sizi kullanıyor siz hala onların emrinde olmaya devam ediyorsunuz.

Hükümete şu son 1 yılda yapılanların hepsi tesadüf zaten gezi 17 aralık 25 aralık montaj kasetler ışid mışid kobane eylemleri bu olaylar hepsi tesadüf zaten.Uyuma arkadaş uyuma

yayın yasağı denilen şey hükümetin halktan korktuğunun ve yalancı olduğunun göstergesi değil mi? @beyazsoy
ne alaka dhkpc savcının hoeselleeini yayarak propaganda yapiyor. aynı olay futbol maçlarında da olur sahaya girenler gösterilmez. niye bununla şöhret olmak isteyenler başka kapıya gitsin diye))) bu yayınlar terörü n propagandasını yaptığı için tüm ülkelerde yapılır. bak amerikada almanyada olaylar oldu Amerika uçuş yasağı getirdi kimse havadan haber yapmasın diye))