Keith Long
Favori Üye
bence hükümetKomplo teorisi uzmanı sensin bilemem.
bence hükümetKomplo teorisi uzmanı sensin bilemem.
Aksaray'ın elektrik parasıda çıktı bu sayedebence hükümet
uçtun yinegörüldüğü üzere bu eylemleri masumlastirmak kimsenin işine yaramaz. dhkpc gezinin arkasındaki örgüt bugünde gördük ne yaptığını bu örgütü lanetlemek lazım onun eylemlerini legalestirmek değil yoksa yukardaki gibi şaka oturursunuz)))
Atv açıkladı berkin elvanı kötülemek için elektrikleri kesmişlerBizim burada 7 saat kadar gitti.
bunu sen mi diyon))))uçtun yine
üniversitedeki haber bülteni söyledi Atv ağzından kaçırdı gerçekleri elektriği hükümet kesti dedi berkin elvanı kötülemek içinbunu sen mi diyon))))
kanıtlı haber koydum
buna da inanmayıp yalanlara inanacaksın benden başka iyilik gelmez)))
şöyle bir komplo teorisi olsa anlarım. hükümet elektrik kesintisi haberlerini bastırmak ilgiyi başka yere kaydırmak için. dahkpc ile ortak çalışarak savcıyla eylem yaptırdı., bu mantıklı bir komplo teorisi olur. ama dediğiniz komedi gibi ve kılıçdaroğlu zekasına yakışır)))Atv açıkladı berkin elvanı kötülemek için elektrikleri kesmişler
elektrik kesikten ağzından kaçırması Atv nin haberi üniversitede duydumşöyle bir komplo teorisi olsa anlarım. hükümet elektrik kesintisi haberlerini bastırmak ilgiyi başka yere kaydırmak için. dahkpc ile ortak çalışarak savcıyla eylem yaptırdı., bu mantıklı bir komplo teorisi olur. ama dediğiniz komedi gibi ve kılıçdaroğlu zekasına yakışır)))
Yav arkadaş önüne bi ton belge sunuyoruz yine inanmıyorsun yine inanmıyorsun.Hani gezi masum bir eylemdi.Gezxinin arkasındaki güç dhkpc bu örgütü @beyazsoy unda dediği gibi lanetlemek lazımMit; dizi ve filmlere ''senaryo'' hazırlamaktaki maharetini güncel olaylara da taşıdı anlaşılan!
MİT’i konu alan ve TRT’de yayınlanacak olan “Milat” adlı diziyle ilgili MİT eski Müsteşarı Hakan Fidan’ın oğlu Salih Fidan’dan da destek alındığı öğrenildi. bunlar ailecek senarist olmuş,ama Fidan ve ekibi fazla abartmış anlaşılan
sürekli sana birileri bir şey diyor inanıyorsun Allah aşkına denilen şeye değil aklına inan biraz da))) atv bunu der mi ya)))elektrik kesikten ağzından kaçırması Atv nin haberi üniversitede duydum
dedi gözlerimle gördüm yemek yerkensürekli sana birileri bir şey diyor inanıyorsun Allah aşkına denilen şeye değil aklına inan biraz da))) atv bunu der mi ya)))
belge yok bilgi yok sallama bir yazı işte ben de ne komplolar üretim aklın şaşar)))Mit; dizi ve filmlere ''senaryo'' hazırlamaktaki maharetini güncel olaylara da taşıdı anlaşılan!
MİT’i konu alan ve TRT’de yayınlanacak olan “Milat” adlı diziyle ilgili MİT eski Müsteşarı Hakan Fidan’ın oğlu Salih Fidan’dan da destek alındığı öğrenildi. bunlar ailecek senarist olmuş,ama Fidan ve ekibi fazla abartmış anlaşılan