Yaşam Tüm Türkiye'de Elektriklerin Kesilmesi

Burada da 1-2 saat kadar önce tekrar gidip geldi, umarım bir daha kesilmez.

gezinin son günlerinden bir haber hürriyet polise saldıran sivil polis diye (güya geziyi savunacaklar)

bu haberi herkes hatırlar sivil polis dedikleri kişi

110620131221196757378_3.jpg

sonra geziciler bayram etti twitter coştu)))

110620131159596664262_3.jpg

VALİ KİMLİĞİNİ AÇIKLADI

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bu iddialara önce basın toplantısında daha sonra ise twitter üzerinden cevap verdi. vali Mutlu yazdığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

-Taksim’de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı.O SDP’li bir eylemci.

-Kişinin adı U. B.Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi.Polis diyenlere duyuruyorum,bilginize.

görüldüğü üzere bu eylemleri masumlastirmak kimsenin işine yaramaz. dhkpc gezinin arkasındaki örgüt bugünde gördük ne yaptığını bu örgütü lanetlemek lazım onun eylemlerini legalestirmek değil yoksa yukardaki gibi şaka oturursunuz)))

Atv açıkladı berkin elvanı kötülemek için elektrikleri kesmişler
şöyle bir komplo teorisi olsa anlarım. hükümet elektrik kesintisi haberlerini bastırmak ilgiyi başka yere kaydırmak için. dahkpc ile ortak çalışarak savcıyla eylem yaptırdı., bu mantıklı bir komplo teorisi olur. ama dediğiniz komedi gibi ve kılıçdaroğlu zekasına yakışır)))

şöyle bir komplo teorisi olsa anlarım. hükümet elektrik kesintisi haberlerini bastırmak ilgiyi başka yere kaydırmak için. dahkpc ile ortak çalışarak savcıyla eylem yaptırdı., bu mantıklı bir komplo teorisi olur. ama dediğiniz komedi gibi ve kılıçdaroğlu zekasına yakışır)))
elektrik kesikten ağzından kaçırması Atv nin haberi üniversitede duydum

Yav arkadaş önüne bi ton belge sunuyoruz yine inanmıyorsun yine inanmıyorsun.Hani gezi masum bir eylemdi.Gezxinin arkasındaki güç dhkpc bu örgütü @beyazsoy unda dediği gibi lanetlemek lazım

belge yok bilgi yok sallama bir yazı işte ben de ne komplolar üretim aklın şaşar)))

bari içeriği doğru olsa eski mit müsteşarı diyor hakan fidan için))))) hakan fidan hala mitin başında))))

nadir de olsa konuyla alakalı bir bilgi :

Bu sabah tüm yurtta elektrik kesintileri yaşandı. İstanbul başta olmak üzere kısmen gelen elektrik için son açıklama Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan geldi. Taner Yıldız'dan aldığı bilgiyi aktaran Avcı, "Saat 20.00 itibariyle yüzde 100 oranında enerji ihtiyacının karşılanmış olacak" dedi.

Milli Eğitim Bakanı açıklama yapmış saat 20:00'da elektriksiz yer kalmayacakmış.
(Milli Eğitim Bakanı evet. :))