Asla Vazgeçmem Final Yapıyor!

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
180
Puanı
144
Show TV'de yayınlanan diziden kötü haber geldi.

Show TV'de yayınlanan başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe gibi isimlerin paylaştığı "Asla Vazgeçmem" final yapıyor.

Konuyla ilgili Sina Koloğlu'nun yazısı şöyle:

Show TV'nin yeni dizilerinden Asla Vazgeçmem bitiyor. Ama öyle hemen değil, onun da bir hikayesi var. Yedinci bölüme gelindi, dizi tutmadı. Bitirilmesi lazım! Yapım şirketi " Dizinin devam etmesi için indirim şart" diyor. Benim kulağıma gelen toplu "%20 indirim" isteniyor ücretlerden. Yönetmen " Bir kuruş indirmem!" diyerek işi bırakıyor. Şimdi 13'üncü bölümde tamamlanacak dizi. Böyle olacağı belli değil miydi? Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe pazarlaması bir dizi...
" Dizi tutmadı, devam etmesi, için pamuk eller cebe " mantığı süre giden bir yöntem. Üç oradan, beş buradan Allah bin bereket versin hali. Bizde sistem böyle süregeldiği için ne oyuncu, ne yönetmen ne kanal yöneticisi, ne de yapım şirketi suçlu değil.
asla-vazgecmem.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
yok artık ilk 5'e giriyordu. o zaman acil aşk aranıyor'da tehlikede. baya hemde. :(

Bu Show ne kadar acımasız ya.Bitmesini istemezdim.Acil Aşk Aranıyor bitmesin bari :(

Geçen hafta total reytinglerini iyice artırmıştı. 4.5 reyting yetmiyor mu? Belki daha da artacak, çok yanlış bir karar.

Ben de şaşırdım, daha geçen hafta Total'de 4. olmuştu. Show'un son dönemde tutturabildiği nadir dizilerden biri olmasına rağmen maliyet yüzünden bitecek olması kanalı üzmüştür. Geçmiş olsun.
yok artık ilk 5'e giriyordu. o zaman acil aşk aranıyor'da tehlikede. baya hemde. :(
Acil Aşk Aranıyor, daha düşük maliyetli bir yapım değil mi? (b)

Bu Show ne kadar acımasız ya.Bitmesini istemezdim.Acil Aşk Aranıyor bitmesin bari :(
Para yüzünden final kararı almış, yoksa Show'un durduk yere bitirme gibi bir amacı yoktu herhalde.

Bu yazıdan dizi bitecek anlamı çıkmaz. Köşe yazısının başlığına baksanıza

‘ASLA VAZGEÇMEM’ VAZGEÇMIYOR

Ben de şaşırdım, daha geçen hafta Total'de 4. olmuştu. Show'un son dönemde tutturabildiği nadir dizilerden biri olmasına rağmen maliyet yüzünden bitecek olması kanalı üzmüştür. Geçmiş olsun.

Para yüzünden final kararı almış, yoksa Show'un durduk yere bitirme gibi bir amacı yoktu herhalde.
Show bence dizi bitirmekten zevk alıyor.Ezra 2.bölümden bitti.Beyaz Yalan 1.bölümü yayınlandıktan sonra gün değiştirdi.

bilmem. :D öyleyse devam eder. zaten 3 grupta'da sabit oranları. asla vazgeçmem'in totali iyiydi ab'si kötü heralde?.

bilmem. :D öyleyse devam eder. zaten 3 grupta'da sabit oranları. asla vazgeçmem'in totali iyiydi ab'si kötü heralde?.
Acil Aşk Aranıyor bence pek maliyetli değildir, kadroda bile 6-7 kişi var. Asla Vazgeçmem de geçen hafta Total'de 4.41, AB'de ise 2.15 almış. :X
Show bence dizi bitirmekten zevk alıyor.Ezra 2.bölümden bitti.Beyaz Yalan 1.bölümü yayınlandıktan sonra gün değiştirdi.
Show TV yanlış günlere koyup sonra da "reyting almadı" bahanesiyle kaldırdığı için izleyiciden çok tepki görüyor, ama hala bunun farkında değiller galiba.

totali iyide absi kotu ilk bolumude baya maliyetliydi galiba diger bolumlerde maliyetlidir bence

Ayol acil aşk aranıyorun bunun gibi masrafi yok hatirlarsaniz konusu açılmıştı oyuncular 35-20 bin aliyor diye (boyleydi heralde) bide eve bi sürü para vermisler arabalar bi sürü paraymis :)
Merak etmeyin acil aşk aranıyorun masrafi bununkinin yarısı kadardir ne kadar aliyordur ki basroldekiler dizi oyle pahali yalilarda falanda gecmiyor :)

Tolgahan Sayışman a nedensiz bi şekilde sempatim vardır adamı seviyorum keşke adam akıllı bi dizide oynasa oyunculuğu falan gayet iyi
hatta lale devri show tv deyken bikaç bölüm bakmıştım tolgahan için :D
show tv de ne bekliyosa dizi fena gitmiyor ne bekliyodunuz acaba :D