Anladım o korkunç kadının da cinayet işlemişliği var mı?bahar evi terk etti yusuf bey'i öğrenince o yüzden![]()
Anladım o korkunç kadının da cinayet işlemişliği var mı?bahar evi terk etti yusuf bey'i öğrenince o yüzden![]()
hangi korkunç kadın?Anladım o korkunç kadının da cinayet işlemişliği var mı?![]()
Hani şu eskiden Parmaklıklar Ardında'da oynuyordu adı aklıma gelmedi.hangi korkunç kadın?![]()
Mücella..Hani şu eskiden Parmaklıklar Ardında'da oynuyordu adı aklıma gelmedi.![]()
İlginç içlerinden en şeyi o.Mücella..Yok o temiz
Belki de gizlediği bir leşi vardırİlginç içlerinden en şeyi o.![]()
Muhakkak vardır bak ileride çıkarsa gardaşım dedi dersin. .ss Çıkar çıkar final yapsın da ondan sonra.Belki de gizlediği bir leşi vardır
Dizideki karakterlerin sabıka kaydını çıkaracağım bir ara![]()
Hadi yaa çok yavaşmış dizi.Ben izlediğimde her dakika olay oluyordu.ss
Cidden ha 2-3 hafta önce fragmana göre öğrenmişti bu bahar ah be bahar ne saftirik çıktın hele ilk bolumler herseye inaniyordu ateş biraz duzeltti kızıaslında iki hafta önce son sahnede öğrendi geçen hafta olaylar gelişti bu hafta biraz daha heyecanlanacak işte.ss
neyin yasinini okudular lo mehmet eminin anası geçen bölüm ölmedi mimy'nin yasin rekorunu kırmış olabilir dizi bu bölüm@xemrexxx
Dizi hızlı gibi duruyor fragmanlara bakınca ama çok yavaş işliyor konuyu bence düşün artik yasini daha yeni okumuslar 😱neyin yasinini okudular lo mehmet eminin anası geçen bölüm ölmedi mi![]()
bu bölüm okudular yasinineyin yasinini okudular lo mehmet eminin anası geçen bölüm ölmedi mi![]()
Noldu NuranaO HAYAT BENİM bu bölümü çok beğendim.
Yeşim Ceren'i çok özleyeceğim![]()
ne alıcam be donsunlar dışardanuranla efsun sokakta kalmış ne mehmet emin istiyor ne ilyasbakalım kuyruğu kıstırıp hasrete mi gidiciler yoksa sokakta mı kaliciler bence @yatutarsa evlerine almıştır bunları
@Çiğdem- @cookies @gözlemci @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 44168
yoksa senin de mi hayatını çaldılar =( bahar gibi bir saf daha gelmez dizi dünyasınaGeçen Annemle bu dizi izliyordum. Annem dedi sende Bahar gibi saf olacaksın diye çok korkuyorum.😱
@yatutarsa @mrt-06 Annelerin korkulu rüyası oldu bu kız.![]()