Küçük Ağa Show Tv'de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamda kanalına gitmişler bu saatten sonra küçük ağayı sadece show taşır 3 reytingi alsınlar show bayram yapar ayoll atv bile 3 reytingleri acımadan bitiriyor show 3 reyting barajıa kadar ini trt1 konumuna düştüler resmen bu velettende kurtuluş yok :F:F:F
Çiğdem neye dayanarak bunu söylüyorsun, biraz reytinglere bakmanı tavsiye ederim. :X
atv'de şu an elle tutulur tek Karadayı var. Racon 1 reyting alıyor, Bedel ilk 20'ye giremiyor. KPA-Kara Ekmek 3-4 reytingle gayet de devam ediyir. Show TV'de şu an devam eden 2 dizi var ve onlar da en azından bir grupta normal gidiyor. Birisi Yılanların Öcü o totalde 5+ alıyor, Asla Vazgeçmem totalde devamlı 4+ alıyor. Acil Aşk Aranıyor ve Beyaz Yalan daha yeni başladı, nasıl devam edecekler bilmiyoruz. Geçen de böyle bir yorumunu gördüm, Show'u devamlı küçümsüyorsun. Tamam düşük alıyor diyebilirsin evet düşük gidiyor haklısın ama böyle küçümseme falan hiç hoş değil.

Çiğdem neye dayanarak bunu söylüyorsun, biraz reytinglere bakmanı tavsiye ederim. :X
atv'de şu an elle tutulur tek Karadayı var. Racon 1 reyting alıyor, Bedel ilk 20'ye giremiyor. KPA-Kara Ekmek 3-4 reytingle gayet de devam ediyir. Show TV'de şu an devam eden 2 dizi var ve onlar da en azından bir grupta normal gidiyor. Birisi Yılanların Öcü o totalde 5+ alıyor, Asla Vazgeçmem totalde devamlı 4+ alıyor. Acil Aşk Aranıyor ve Beyaz Yalan daha yeni başladı, nasıl devam edecekler bilmiyoruz. Geçen de böyle bir yorumunu gördüm, Show'u devamlı küçümsüyorsun. Tamam düşük alıyor diyebilirsin evet düşük gidiyor haklısın ama böyle küçümseme falan hiç hoş değil.
benim iddam şu şekilde cnm küçük ağa 3 reyting alsın seneyede devam eder tabi zamanla görücez 🙂🙂🙂

@Çiğdem- ben demistim bircem bu dizide bi daha olmaz diye adamsin bircem gel yeni diziylr hatta kosem sen ol senin neyin eksik berenden tubadan :love1: @xemrexxx :)
Dizi tutmayacak :)

tayip bitirmişti diziyi)))

@dizimedya ve @pompy artık tayibin kanalında izleyeceksiniz artık lütfen komplo teorisi üretmeyin kaç kez dedim tnsyi kuran cemaat diye anlatamadım)))

berenden de tubişten de güzel birceciğim :bhr:
Evet hemde tescilli güzel yani öyle bi grup izleyici güzel demiyor[emoji7] [emoji7]
Kosem olursa super olur :love1: ona entrika rolleri çok yakışıyor[emoji7] [emoji7]

tayip bitirmişti diziyi)))

@dizimedya ve @pompy artık tayibin kanalında izleyeceksiniz artık lütfen komplo teorisi üretmeyin kaç kez dedim tnsyi kuran cemaat diye anlatamadım)))
evet cemaattede var denekler ama büyük bir çoğunluğu hükümetin elinde o yüzden arka sokaklar 10 düşerken kvp 1 düşüyor,çünkü akp daha güçlü...

evet cemaattede var denekler ama büyük bir çoğunluğu hükümetin elinde o yüzden arka sokaklar 10 düşerken kvp 1 düşüyor,çünkü akp daha güçlü...
bari reytingleri takip et ya))) vadi 18reytingden 8 e düştü 1 yıl içinde arka sokaklar 8den 5.5 a düştü . karakutu tayibin dediniz 2 reyting aldı. halk tv den mi öğreniyorsun bilmiyom ama biraz düşünün yahuu

bari reytingleri takip et ya))) vadi 18reytingden 8 e düştü 1 yıl içinde arka sokaklar 8den 5.5 a düştü . karakutu tayibin dediniz 2 reyting aldı. halk tv den mi öğreniyorsun bilmiyom ama biraz düşünün yahuu
vadi geçen sezon 18 reyting mi alıyordu? :Fsen takip et bari,kaç yıl önceydi o reytingler :Fgüldürdün beni

Başroller ayrılınca zaten çoluk çocuk kalacak ve Zeki Alasya falan sanıyorum. Genellikle çocukların izleyeceği bir kitle olacak ve diziyi yaz boyunca kurtarır gibi.

Zaten dizinin final sahnesinden belliydi başlayacağı. :)
ozan çobanoğlu'da başrol olur artık!

vadi geçen sezon 18 reyting mi alıyordu? :Fsen takip et bari,kaç yıl önceydi o reytingler :Fgüldürdün beni

ozan çobanoğlu'da başrol olur artık!
geçen sezon 26 Aralık 2013

1KURTLAR VADISI PUSUATV20:46 15.63
aşağı yukarı 18 işte)))
biraz da be güleyim)))

Gözün aydın @pompy :D

Şimdi nası olucak Birce ve Sarp ayrılınca ?

geçen sezon 26 Aralık 2013

1KURTLAR VADISI PUSUATV20:46 15.63
aşağı yukarı 18 işte)))
biraz da be güleyim)))
1 bölüm almış,ayrıca şunuda söylüm ben tarafsız doğru olarak bakıyorum konuya,ya hükümet varken cemaat artık güçlü olabilir mi,olmasında zaten,mesela ben kvp'yi geçtiğimiz yıllarda daha çok izliyordum,

1 bölüm almış,ayrıca şunuda söylüm ben tarafsız doğru olarak bakıyorum konuya,ya hükümet varken cemaat artık güçlü olabilir mi,olmasında zaten,mesela ben kvp'yi geçtiğimiz yıllarda daha çok izliyordum,
o reytingler sonra yavaş düştü işte bundan bahsediyoruz işte))) hükümete darbe yapacak kadar adamlar 40 yıldır çalışıyor . ve güçlü olduğu dönemde agb ye operasyon yapıp tnsyi kurdu. hükümete darbe yapan adamlar tnsyi mi ele geciremeyicek))) hala hükümet paralelleri temkzlemekle uğraşıyor bak kpss hırsızlığı daha yeni ortaya çıktı. adamlar 40 yıl da dal Budak salmış 1 yılda mi temizlemez tabi. tns ye gelene kadar biraz zaman alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy