turabiciler oy atmamış olabilir ama begüm ve özlem yükselmiş yavaş yavaş millet kimin ne olduğu anlıyor. özlem ve begüm iyiliklerini ödülünü almış.Hilmicem'i kim birinci yaptı. Bu adamın yalaka olduğunu görmüyorlar mı?
Herşeyi izlemedim ama Hasan dik duruyor yine dimi? kimseye yalakalık yapmıyor.Ergenler gine iyi çalışmış ya şu adam nası 1'inci oluyor Hasan varken anlamak mümkün değil gerçekten
Yok aga Hasana efendi süper yaniHerşeyi izlemedim ama Hasan dik duruyor yine dimi? kimseye yalakalık yapmıyor.
turabi gider arkadan konuşur iki kamyoncu lafını bugüme harcayacak işte)))Begüm ne güzel konuştu ya bu laflardan sonra hırbo kendine zor gelir![]()
Eee adam bileğine güveniyor yarışmada favori isim bana göre.Yok aga Hasana efendi süper yani
hikmicem kafa rahatlığına bakıyor onun için sahra yazacak. turabi olsa hasan yazardıAgalar kim gider ne dersiniz
Gitmez inşallah. Hem kendi ayaklarına kurşun sıkmış olmuyorlar mı?@sürgünüm Eğer Hasan söylerse gidiyor![]()
turabi herkes kendisine biaat etsin istiyor hafif biri hakkını arar ya da ego gösterirse cephe alıyor