"Billions" Showtime'dan Resmi Onayı Aldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1414778047.jpg

Daha önce şu konuda bahsetmiş olduğumuz Oscar adayı Paul Giamatti ve Emmy, Altın Küre ödüllü Damian Lewis'i buluşturan dizi Showtime'dan resmi onayı aldı.

Dizinin adı "Billions" olarak kesinleşirken ilk sezonunun 12 bölümden oluşacağı açıklandı. Dizinin çekimlerine bu yılın sonunda başlanacak ve 2016 yılında Showtime ekranlarında yayınlanacak.

Dizi Wall Street'teki olayların çevresinde şekillenecek. Billions'ın Damian Lewis ile Showtime'ın daha önceki birlikteliği olan Homeland'deki kadar başarılı olup olmayacağı merak konusu...

Konusunu sevmemiştim ama Brody reyizin hatrına ilk bölümünü izlerim. :)

di caprio nun çöp filmini çağrıştırdı .....
oyuncular iyi olursa belki izlerim ..

Aynen ben de konuyu sevmedim. Keşke daha iyi bir dizide oynasaydı. :(
Yine de göz önünde mesleğinin zirvesinde olan Damian Lewis'in boş bir dizide oynamayacağını düşünüyorum. Tabii her yıldız oyuncu doğru senaryo tercihi yapmayabiliyor. :)

Yine de göz önünde mesleğinin zirvesinde olan Damian Lewis'in boş bir dizide oynamayacağını düşünüyorum. Tabii her yıldız oyuncu doğru senaryo tercihi yapmayabiliyor. :)
Bence dizi başarılı olacak. Mad Men, The Newsroom gibi ödüllerde hep adı geçen bir dizi olacak ama ben ısınamayacağım konudan dolayı. :):)