Karadayı 103.Bölüm Yorumları

tt listesinede girdik_

evet mahkeme sahneside yaklasti

gel 1 hafta bekle( cok keyifli bolumdu senaristlerin haklarini yemeyelim bazen iyi yaziyorlar

tamam demekki varmış ben bilmiyormuşum 😉

gel 1 hafta bekle( cok keyifli bolumdu senaristlerin haklarini yemeyelim bazen iyi yaziyorlar
aynen katılıyorum canım ama ferideye bunu yazmalarını sevmedim
annem babam yanımda olsun diyor feridem ya babanı biliyosun işte
karşı çıkıyor niye hayır dersin ya

olmayan birşeyi böyle önemli bir diziye koyamazlar zaten cnm ayrıca sen aha bölüm yayınlanmadan böyle olur demiştin büyük tebrikler vlla belkide tek tahmin yapan karadayıcı olmuşsundr ben youtubedede başka bu thmini yapan görmemiştim🙂🙂🙂
Youtube'da ergen ergen yorumlar yapıyorlar. Düşünüp yazan bulamazsın, bunlara kafa yormazlar. :)

Bu akşam ki bölüm için ikinci sezonun en güzel bölümü diyebilirmiyiz? Bana göre öyleydi. :)

Youtube'da ergen ergen yorumlar yapıyorlar. Düşünüp yazan bulamazsın, bunlara kafa yormazlar. :)

Bu akşam ki bölüm için ikinci sezonun en güzel bölümü diyebilirmiyiz? Bana göre öyleydi. :)
evet ama turgut gelince senaryonun değiştiği çok açık bak bu 3.sezon tanıtım fragmanına nazif abba mahiri evden kovuyor çamura bulanmıs ayaklarını evimden çıakr derken mahirin cinayet işlediği için kovuyor bence yani mahir seyit denen adamı öldürdüğü bölüme ait olucaktı bu fragman ama turgut gelince nazifi mahirin yanına koydular şu fragmanı bölümelrde izleyemicez bence 🙂🙂🙂

evet ama turgut gelince senaryonun değiştiği çok açık bak bu 3.sezon tanıtım fragmanına nazif abba mahiri evden kovuyor çamura bulanmıs ayaklarını evimden çıakr derken mahirin cinayet işlediği için kovuyor bence yani mahir seyit denen adamı öldürdüğü bölüme ait olucaktı bu fragman ama turgut gelince nazifi mahirin yanına koydular şu fragmanı bölümelrde izleyemicez bence 🙂🙂🙂
İzledik biz bu sahneyi. Mahir kabadayı olmaya başlayınca babası kızdı ve evden kovdu. :)

sana katılıyorum en güzel bölümdü bu bölüm
Mahkeme sahnesini çok merak ediyorum. Bu bölümü geçeceği kesin. Bölüm sayısı azaldıya hepside güzel birbirinden müthiş bölümler bizleri bekliyor. :)

İzledik biz bu sahneyi. Mahir kabadayı olmaya başlayınca babası kızdı ve evden kovdu. :)

Mahkeme sahnesini çok merak ediyorum. Bu bölümü geçeceği kesin. Bölüm sayısı azaldıya hepside güzel birbirinden müthiş bölümler bizleri bekliyor. :)
aynen bende mahkeme sahnesini merakla bekliyorum feride kesin
mahirin kalemini kırar

aynısı gibi gelmemişti bana 🙂🙂🙂

peki biz mahkeme sahnesinde bir çocuk görmüştük hani mahire sesleniyordu hatta küçük nazif büyümüş diye yorum yapmıştık ben küçük nazifin büyümüş hali sanmıstım o çocuk mahirin oğlu olmasın 20 yıl sonraya ait bir sahne olabilir küçük nazif öldüğüne göre geriye mahirin oğlu kalıyor (b)(b)(b)

aynen bende mahkeme sahnesini merakla bekliyorum feride kesin
mahirin kalemini kırar
Günah Mahir'e adalete teslim edeceğim diye babasını öldürmedi. Eğer öyle bişey yaparsa Feride'nin saçını başını yolarım. :)

aynısı gibi gelmemişti bana 🙂🙂🙂

peki biz mahkeme sahnesinde bir çocuk görmüştük hani mahire sesleniyordu hatta küçük nazif büyümüş diye yorum yapmıştık ben küçük nazifin büyümüş hali sanmıstım o çocuk mahirin oğlu olmasın 20 yıl sonraya ait bir sahne olabilir küçük nazif öldüğüne göre geriye mahirin oğlu kalıyor (b)(b)(b)
O konuda erken yorum yapmak istemem senaristler ters köşe yapabilirler. Bu üçüncü sezon senaryosunun değiştiği anlamına gelmez. Hatta bazı senaristler çatısını oluşturdukları bölümleri bile gelen reytinglere göre düzenleme yaparlar. Reyting düşerse tabii daha aksiyonlu ve heyecanlı bölüm yazmaları gerekiyor. yazmazlarsa izleyiciye saygısızlık değil mi? :)

Günah Mahir'e adalete teslim edeceğim diye babasını öldürmedi. Eğer öyle bişey yaparsa Feride'nin saçını başını yolarım. :)
evet ya kıyamam mahirime feride umarım babasının yaptıklarını öğrenir
bende yolarım zaten bu bölüm kızdım hayır dedi mahire ya kızım sen
babanı unuttunmu ya

Forum İstatistikleri

Konular
176,336
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato